reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Wiki to ma pomysły :-) fajnie się tego słucha ale w rzeczywistości to już chyba nie jest tak wesoło co?

Kuba bajek nie ogląda, jedyne co to lubi " Jaka to melodia?" ale teraz w wakacje nawet tego nie oglądamy. A tak to TV go nie interesuje, reklamy owszem ja myślę że to dlatego że tam się szybko obraz zmienia i wiele się dzieje i to jest ciekawe.
Edyta co do gryzienia w piersi to nie mam pojęcia bo nie karmie.

reklama
Ewelia-Znam to uczucie jak dziecko powie pierwszy raz mama.Alunia mama powiedziała już dawno a tata nie chciała i dopiero niedawno jej się udało.
Ala jak się nauczy jakiego słówka to wtedy gada jak na kręcona dzień lub dwa,a potem już normalnie.
A miałam jeszcze napisać że Alunia posyła buziaczki na razie bez rączki tylko tak słodko cmoka.
Czy wasze dzieci jak coś zrobią i się je za to pochwali to cieszą się niemiłosiernie.
Edyta-Ala ugryzła mnie tylko raz,na szczęście już nie karmię i nie wiem jakby to było teraz.

A tak z innej beczki to widzę że wątek urodzinkowy zanika,chyba wszyscy czekają na roczek.

Ostatnia edycja:
edyta niesamowity filmik, a Olenka to taka przytulanka o "wielkim" malym serduszku ;-) jestem w szoku ile ona juz potrafi, no moj Kuba przy niej jest z lekka "cofnięty", muszę się za niego wziąść :-D, a moze to przez kontakt z Maciusiem szybciej się rozwija???

Nata - myślę, że tak. Kontakt z innym dzieckiem zwłaszcza starszym bardzo dużo robi. Wiadomo, te nasze brzdące szybko wszystko zapamietują i powtarzają. To z karmieniem lalki to nauczyła sie wczoraj pokazałam jej pare razy i teraz miesza jak szalona w tej misce i karmi na przemian raz lalke raz siebie.

reklama
Do góry