Witam Was kochane i już hurtem odpisuje i opowiadam
NataK-okropne są te infekcje
i jak nie wieadomo co robic,a lekarze tez nie barzo pomagaja to az sie nóż w kieszeni otwiera
A jak Kubus na dzis??Lepiej?
Ewelia-my kupilismy małemu paste Colgate smile 0-2-i myjemy nią zabki wieczorem-raczej na zasadzie przyzwyczajania do pasty-jest lagodnie mietowa i niby lagodzi objawy ząbkowania
Odnosnie tego zęba-to prawde mówiac jakosc wydaje mi sie malo prawdopodobne,zeby nie powiedziec niemozliwe
Edyta-paranoja
znowu cos meczy biedna Oleńke:-(mam nadzieje ze to objawy chwilowe i nie rozpeta sie znowu jakies choróbsko:-(
My byłysmy z mama i siostra na zakupach w Centrum Mody
tatuś został z Adasiem sam na 9 godzin
pierwszy raz
Bilans raczej ok-złamana parasolka i obtarte czoło-czyli nie jest zle
Za to wczoraj Adas wieczorem zaczął płakac,zaniosłam mu herbatke-bylo potwornie duszno,a On sie troszke napił i zwymiotowal-prawie sie udusił wymiotami
jak go złapałam to jakos strasznie goracy mi sie wydawal-zmierzylam mu temperatrure i okazalo sie ze ma 39.2:-( dalam Ibufen,ale nocka ciezko,niby radosny,ale jak ma spac to ryk
teraz ma 38 i potwornie skrzypi,na 17 mamy kardiologa(nareszcie
) wiec musimy wyjsc,ale raczej spedzimy dzien w domku:-(
Aaa i pojawily nam sie 2 plesniawki w wewnetrznym kąciku ust-takie biale jakby pecherzyki,wczoraj byly bardzo widoczne a dzis juz prawie nic po nich nie zostalo
Dziekujemy za miłe słowa w zwiazku z filmikiem
Aneta-moze spróbuj na innej wyszukiwarce,czasem cos sie robi i nie mozna obejrzec filmiku
Ale Was zasypałam informacjami-no,ale tak to jest jak sie pojawia raz na tydzien
postaram sie poprawic-obiecuje