reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Ja dziś zakupiłam z Nivei z filtrem 30 kosztował 25 zł z wyzszym filtrem kosztował juz 41:szok: Masakara poprostu te ceny:wściekła/y:

reklama
Ja tez mam Ziaje z filtrem 30. Tylko dzisiaj przed wyjściem zapomniałam posmarować i chociaż co chwilkę odwracałam małego to i tak raczki i nóżki mu sie dość mocno opaliły.Na razie nie marudził z tego powodu a jutro mu chyba narzucę cos lekkiego z długim rękawem żeby go słonce bardziej nie spiekło.

My dzisiaj przezylismy koszmar, wstalismy rano, tatus pojechal do szkoly na zajecia a my jak zwykle poszlismy do duzego pokoju wlaczylismy bajeczki i juz mialam mala polozyc na podlodze ale doszlam do wniosku ze bedzie mi za bardzo broic i nie bede mogla kaszki jej zrobic, wiec wsadzilam ja w krzeselko i zrobilam kaszke, jemy, jemy a w drugim koncu mamy poukladanych kilka zabawek Zuzi zeby ciagle nie przenosic od nas, ja patrze a tam sie te zabawki ruszaja:szok:, przecieram oczy ruszaja sie nadal:szok: Podchodze a tak normalnie mrowisko chyba ze sto mrowek lazi po dywanie. Alarm podnioslam odrazu, babcia przybiegla szukamy skad to sie tu wzielo:baffled: czy z czyms z dworu przynieslismy czy jak, patrzymy a tu sznurem po balkonie od sasiadki ida, bo sobie kwiatek nowy przyniosla pewnie z mrowkami i przez niedomkniety balkon od rana powlazily. Tak sie na nich wkurzylam bo najpierw przez 5 miesiecy wiercili nam tera zpala na balkonie i dym do nas leci a dzisiaj jeszcze to. I nie mozna im nic powiedziec bo z morda wyskakuja i drzwiami trzaskaja.:no::wściekła/y: Musialam odkurzyc bo normalnie jak na polu bitwy te mrowki lezaly. I jak tu dobrze z sasiadami zyc?

A tak wogole to z okazji tego pieknego i szczegolnego dnia, pierwszego dla naszych sierpniaczków, najlepsze zyczenia dla wszystkich wspanialych maluszkow i dla starszych słoneczek!!!

Hej!
Ale pogoda :-) trochę za gorąco... ja Kubę też smaruję kremem Nivea z filtrem 50, on ma karnację po mnie więc im większy faktor tym lepiej...
Poza tym u nas wszystko w normie, zęby dwa, nadal nie raczkujemy tyko na pupie jeździmy, zobaczymy co z tego będzie. Pozdrawiam!

Ewelia, mało ciekawe masz sąsiedztwo:baffled:

Mały śpi kurczę, już 2 godziny.A potem będzie buszował nie wiadomo do której:baffled:.Czekam aż się obudzi, co na spacer wyruszymy, w południe nie byliśmy bo taki żar. O już się budzi:-D

WSZYSTKIM KOCHANYM DZIECIACZKOM ŻYCZĘ SAMYCH RADOŚCI, POCIECHY Z RODZICÓW I BEZTROSKIEGO ZDOBYWANIA ŚWIATA!!!

Uch, sto lat mnie tu nie było, przepraszam, ale nie znajduję czasu. U nas wszystko super, dziewczyny zdrowe i wesołe. Ulka dzisiaj skończyła już 10 m-cy, ależ to zleciało, pamiętam jak tu sobie pisałyśmu o ciążach nie dawno a tu już prawie duże dzieciaki mamy :D
Postaram się jakoś wpadać częsciej, tymczasem życzę dobraj nocki!!

Witaj Naur. Faktycznie dawno cię nie było. Ja sobie właśnie wczoraj myślałam o tobie. Super że u Was wszystko ok. Oby tak dalej :tak:

Witamy wszystkich po dlugiej przerwie!
Wszystkiego naj dla mamusiek i dla dzieciaczkow:tak:
A ja sie pochwale, ze u nas zaczyna sie ...raczkowanie:szok::szok::szok::-Dod wczoraj Karol zasuwa po lozku, na dywanie ostroznie i z przerwami - cwaniak maly:-D a zaczelo sie od tego, ze chcial wziac balsam lezacy na drugim koncu lozka:-p sam juz zaczyna stac ale mam nadzieje, ze raxczkowanie bardziej mu podpasuje:eek:

reklama
Hej kobitki!

Katrins ale stres przezylas!!bardzo wspolczuje, na szczescei juz po wszystkim:tak:

ewelia problem ciezki do rozwiazania, tymbardziej ze ich reakcja jest zenujaca, wspolczuje.

karolki
super!!!

Naur
calusy dla dziewczynek, tez sobie myslalam kiedys jak to niedawno z brzuszkami sobie rozmawialysmy, teraz sie juz to zmienilo, mniej czasu.

Dawno mnie nie bylo.
Biznesik sie rozkreca, nie mam kiedy cokolwiek napisac,czytac.
Jestem w Polsce przyjechalismy w sobote,taaaki upal, a u nas w Luxie tornado bylo, pada, zimno.
Mialam wracac dzisiaj Carlo ale podroz byla koszmarna, jechalismy 2 dni, korki na autostradach , wypadek, objazd, nie pojade wiecej z malym samochodem tak dlugo, wiec wracamy samolotem :tak:

Odnosnie kremu z filtrem jeszcze nie zakupilismy bo u nas ciagle pada i nie potrzebujemy,ale mysle ze sie wybierzemy zaraz do apteki..

Ostatnio czyms bylam zajeta, a maly kota gonil , przez chwile jakos tak cicho sie zrobilo i patrze a on na schodach w polowie , wlazl tam glizda, szok,bedziemy musieli juz barierki montowac.

Do góry