Viviana jaka laska,nono
i duza juz
Mrozik powodzenia,daj znac jak juz bedziesz mogla.Filipek napewno bedzie dzielny
Madziara to masz mlyn,dobrze ze synus grzeczny z babcia,corcia tez dzielna,bedzie dobrze,zobaczysz,moj Carlo tez mial ten zabieg z uszkami jak byl mniejszy,wszystko szybciutko sie zagoilo.
Aneta szybciutko ci chodzi spac twoj szkrab!!
,moj czasami zdarzy sie ze o 19:30 zasnie, a czasami o 22:30,ale zawsze klade go o 20:00 i prawie zawsze za okolo10-15min.zasypia.Jak zasnie wczesniej to o 6:00 potafi sie obudzic,a prawie zawsze o 8:00-9:00 wstajemy
Kama ja polece (jak zawsze) Portugalie
,Algarve,wrocisz zadowolona
Dzis bylam u lekarza na za RTG pluc,i kiedy mialam miec je przeswietlane zostawilam malego z pielegniarka,rozbieralam sie i ubieralam z predkoscia wiatru co by dracego sie malego szybko ratowac, ide po niego a on zadowolony z innymi pielegniarkami i jakims lekarzem,popatrzyl na mnie,usmiechnal sie i odwrocil spowrotem
:-
dry:
-tak sie wlasnie poczulam,szok!nigdy sie tak nie zachowywal,zawsze tylko mamusia i mamusia,nawet do babci nie pojdzie na dlugo,hmmm...smutno jakos mi sie zrobilo,dotarlo do mnie ze nasze kruszynki robia sie coraz starsze,madrzejsze,cwansze i smielsze.