reklama
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
No faktycznie co to za paskudztwo do was zawitało-wracajcie do zdrowia szybciutko.Kira ktos teraz musi o was zadbac, dobrze, ze masz mame blisko siebie.
evelinakol oby wam ta nystatyna pomogla, ja zawsze staram sie trzymac z daleka od antybiotykow, bo oslabiaja organizm, no ale czasami trzeba:-( co dzidzia to inna reakcja.
U nas pleśniawki wygladaly jak takie szarawo-biale plamki przyklejone do wewnetrznej strony policzkow i z tylu jezyka, po przetarciu gazikiem znikaly, ale juz po kilku godzinach pojawialy sie znowu.
evelinakol oby wam ta nystatyna pomogla, ja zawsze staram sie trzymac z daleka od antybiotykow, bo oslabiaja organizm, no ale czasami trzeba:-( co dzidzia to inna reakcja.
U nas pleśniawki wygladaly jak takie szarawo-biale plamki przyklejone do wewnetrznej strony policzkow i z tylu jezyka, po przetarciu gazikiem znikaly, ale juz po kilku godzinach pojawialy sie znowu.
No własnie jak sie nie poprawi to jutro cos kupie bo narazie smaruje takim nivea na odparzeniaale nie za dobrze to wygladaBo jak zrobił dzis z 5 kupek i do tego jedna miał tak długo w pieluszce bo zrobił po wyjściu z przychodni i cała droge jeszcze ta bombe trzymał to nic dziwnego....
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Dużo zdrówka dla Waszych maluszków i dla Was!
kama1102
Mama Bartka i Nikoli
Kozica, ale fajnie masz z tymi nockami, jak ci zazdroszczę.
Kira, dużo zdrówka dla was.
Poogda dzisiaj kijowa, maly nie był na dworzu wcale. Ale mimo to apetyt mu dzisiaj dopisywał. I pierwszy raz zjadł ze smakiem kaszkę!! Wcześniejsze próby kończyły się na niczym, więc dałam mu kilka dni spokoju. I po tej przerwie dzis spróbowałam i zjadł ok.70 ml, więcej nie chciał, hihi.
Kira, dużo zdrówka dla was.
Poogda dzisiaj kijowa, maly nie był na dworzu wcale. Ale mimo to apetyt mu dzisiaj dopisywał. I pierwszy raz zjadł ze smakiem kaszkę!! Wcześniejsze próby kończyły się na niczym, więc dałam mu kilka dni spokoju. I po tej przerwie dzis spróbowałam i zjadł ok.70 ml, więcej nie chciał, hihi.
Dzień dobry
No u nas troszke lepiej,kupka odrobine lepsza,smecta,Enterol i Lacidofil pomoglymam nadzieje ze tak juz zostanie
Natalia-biedny Piotrus,znalazlas cos na tą pupke?Mojej kolezanki córeczka kiedys tak miala,ze az jej sie ranki porobily od kupy-zadna masc nie pomogla,dopiero lekarz cos przepisalale te paskudne kupska mogą szkód narobic
Kozica to super ze mały tak ładnie śpiwypoczniesz sobie przynajmniej:-)
U nas pogoda okropna,wiatr straszny,w nocy tak wył ze mnie budzil co chwila,okno latalomasakra.Teraz troszke mniejszy wieje,moze jak przyjdzie moja mama to na spacer pojdziemy,chociaz Adas ma katarek i troszke pokasłujeno nic...zobaczymy:-)
No u nas troszke lepiej,kupka odrobine lepsza,smecta,Enterol i Lacidofil pomoglymam nadzieje ze tak juz zostanie
Natalia-biedny Piotrus,znalazlas cos na tą pupke?Mojej kolezanki córeczka kiedys tak miala,ze az jej sie ranki porobily od kupy-zadna masc nie pomogla,dopiero lekarz cos przepisalale te paskudne kupska mogą szkód narobic
Kozica to super ze mały tak ładnie śpiwypoczniesz sobie przynajmniej:-)
U nas pogoda okropna,wiatr straszny,w nocy tak wył ze mnie budzil co chwila,okno latalomasakra.Teraz troszke mniejszy wieje,moze jak przyjdzie moja mama to na spacer pojdziemy,chociaz Adas ma katarek i troszke pokasłujeno nic...zobaczymy:-)
reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ja znów tylko na chwilkę. U nas dalej nie za dobrze. Filip nie dość że ma ta grypę zołądkową, to jeszcze paskudny kaszel (boję się czy to znowu nie oskrzela) i katar. Dzisiaj znowu odwiedzi nas pediatra. Do tego mnie łapią ataki przez te wredne kamienie. NA szczęście na tyle "słabe" że po nospie przechodzi. Mąż ledwo żywy, nie ma sił w ogóle po tej chorobie. Skończył zastrzyki, ale ma jeszcze antybiotyk do łykania i syropki na kaszel
Zdrówka wszystkim chorym życze, bo widze że się chorubska rozszalały. Tym zdrowym życzę żeby chorubska omijały
Zdrówka wszystkim chorym życze, bo widze że się chorubska rozszalały. Tym zdrowym życzę żeby chorubska omijały
Podziel się: