reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Piotrkowi pomogła na plesniawki nystatyna :tak:one go nie bolały...mama je zauwazyła i szybko sie ich pozbyłam:dry:ale słyszałam że jak sa dosyc długo to moga dziecku przeszkadzać i boleć:dry:

reklama
cześć dziewczyny!
U nas już weekend :-) nareszcie!!!!nie myślałam że będę tak zmęczona....... ale muszę się pochwalić że Kuba nie je już w nocy!!!! Karmię go o 20 i śpi aż do 7!!!! nad ranem muszę mu smoka podać bo się trochę kręci ale się nie budzi więc aż tak głodny nie jest :-) zobaczymy jak długo to potrwa.....
karolki jak długo dajesz już pepti???? i czy nie ma żadnej wysypki??? pomaga coś????
Ja też gdzieś czytałam że pleśniawki bolą.... na szczęście jeszcze Kuba ich nie miał .....
Lecę na kawę bo mały śpi :-)

dziewczyny jak wygladaja te plesniawki?latwo to zauwarzyc?

kozica nasz Tomek dosc dlugo przesypial cala noc,niestety cos mu sie od niedawna przestawilo i przebudzi sie na cyckanie,od kilku dni ucze go spac samemu ,niestety marnie nam to idzie:no: i tak w srodku nocy laduje u mamy i taty:sorry2:,oby u ciebie juz tak zostalo

Chcialam dzisiaj pojsc z malym na spacer, troche sie rozerwac, a tu wieje, pada, pochmurno, zimno,szkoda.Nudny dzien u nas dzisiaj, jak dobrze ze to juz weekend.

wiem Luxik że u dzieci to wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie :-) ale trzeba się cieszyć jak jest dobrze i nie myśleć co będzie za tydzień hahaha

dziewczyny jak wygladaja te plesniawki?latwo to zauwarzyc?

.

U Piotrka to był taki białawy nalot z tyłu języczka...

U mnie tez nudno :wściekła/y:szczególnie dlatego że Andrzej robi kursy przed praca i nawet na nocki wyjezdza więc siedze sama..:dry:.no i dlatego ostatnio non stop przeiaduje na forum:-D:rofl:

Dokladnie kozica!!;-)
Natalia nieciekawie:-(,moj tez pracuje, ale na wieczory jest w domciu, wiec nie bede sie porownywac, ale i tak kiedy przychodzi to czas kiedy szykujemy malego spac, w sumie to tylko weekendy kiedy jestesmy naprawde razem w 3.Sobota rano jeszcze odpada bo jezdzi do szkoly, ale okolo 12 jest juz w domciu.

Hej:-)ja tylko na chwilke
Cała 3 chora:no:mąż pół nocy w toalecie,temperatura,osłabienie,Adas ogromna kwasna kupa o 4 rano,ja od polowy nocy mdlosci i bóle brzucha:baffled:
Nic nie jem i na razie na tym stanelo,a u chlopakow chyba sie poprawia.Jutro przyjezdza moja mama bo troszke oslabiona jestem:baffled:Jak bede miala chwilke to sie odezwe jeszcze:tak:dzieki za ciepłe słowa

U Olivera najpierw pojawiły sie takie białe pęcherzyki na wardze i dziąsłach, potem na języku, ma to od 3 dni. Natak przepisał mi właśnie nystatynę, zobaczymy czy pomoże i przemywać bikarbonatem.

Kira rany, co to sie dzieje:confused::confused:,zycze wam wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia,biedaki:-(

Dzieki ewelina:tak:

Wyglada jakby jakas epidemia w Polsce panowala ,czy tylko mi sie zdaje?bo wiekszosc maluszkow chorych:-:)-(

reklama
kozica pepti daje od wczoraj:tak:Karol pil dosc dlugo pepti 1 ale mial sluz w kupie i stad zmiana na nutre ale nie mial po nim wysypki:no: teraz bardzo mu smakuje i wypija naprawde sporo wiec sie ciesze;-)i mam nadzieje ze tak zostanie:sorry2:baki dzis ida ze hej a nie zawsze tak jest:no:i wtedy jest narzekanie na brzuch:baffled:
dzis 1 raz w zupce byla pietrucha - mam nadzieje ze przejdzie niezauwazona:-D
odnosnie plesniawek to Karolek ma na czubku jezyka 2 biale, malenkie plamki - ale ma je od urodzenia i moja siostra twierdzi, ze to chyba takie rozwiniete brodawki sa:tak:ale przy okazji zapytam naszej pani doktor tez, bo co pediatra to nie stomatolog:-D

Do góry