reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Ja też dołączam ko klubu mam popsztykanych z tatusiami:wściekła/y::angry:

Janbor gratulujemy ząbka,nam też sie tydzień temu pierwszy pokazał:-)

Edyta Filip też coraz mniej śpi, robi sobie albo 2 dłuższe drzemki albo 3 krótsze w sumie to wychodzi jakieś 2 godziny na cały dzień a a czasem mniej,a do tego chodzi póżno spać wcześnie wstaje a w nocy kilka(a czasem to chyba kilkanaście:dry:) razy wstaje na cycusia

Chorym dzieciaczkom,mamusiom i tatusiom życzymy szybkiego powrotu do zdrowia

reklama
Janborku-gratuluje ząbka-nie przejmuj sie,ja tez sie poryczalam jak głupia:zawstydzona/y::-p
Adas śpi 2-3 razy po 40-60 min,zalezy od dnia:-)

oj biedactwa wszystkie - te małe i te duże, to pewnie ta bura polska pogoda-zdrowiejcie jak najszybciej :tak:
ja muszę sie pochwalić KUBUŚ MA JUZ JEDEN ZĄBEK:-).wczoraj przez cały dzien marudził, a dzis daję mu herbatke z kubeczka i nagle cos stukneło:tak: , wiec zagladam do dziubka, a tam zabek!!! no moze nie widac go jeszcze ponad dziaselkiem, ale jest na pewno, bardzo sie cieszę, az sie wzruszyłam, kolejny etap rozwoju rozpoczety:-) jak ten czas nieubłaganie leci...

Natalia my mamy nebulizator do inhalacji. Kupilismy dwa lata temu i bardzo się przydaje :)

O kurcze nawet nie wiedziałam że takie cos jak nebulizator istnieje...ta nazwa hehe:confused::-D:-D

NataK gratulacje dla Twojego małego zabkowicza:tak::-)

U nas z drzemkami tak samo krótkie po pól godzinki chodziaż teraz przy przeziebieniu wiecej przesypiał:sorry2:

Mrozik, życzę twojej całej rodzince szybkiego powrotu do zdrowia.
Janbor, gratulacje dla Amelki z powodu ząbka!!:-) Janbor, z moim mężem tak samo, na pewne sprawy mamy inne zdanie i ciężko nam dojść do porozumienia. Powodzenia w pracy, będzie dobrze.
Natalia 85, dobry pomysł z tym weekendem, napisz potem czy mały nie tęsknił.
Anna W, witaj.
Edyta, moj Bartuś śpi troche wiecej w dzień. Ogółem robi sobie ok,. 2-3 drzemki w tym jedna zawsze na spacerku. Przeważnie śpi ok. od pół godziny do półtora, różnie. a w nocy średnio 11 godzin z 2-3 przerwami na cyckanies.
NataK, u Was też ząbek? gratulacje.
U nas ząbków nie ma, ALe Bartus uparcie wszystko do buźki pcha, co tylko ma w zasiegu ręki to musi obadać i wysmakować. Bardzo ciekawski jest, rozgląda się wokoło i rączki wyciąga żeby coś sobie chwycić. A jak leży to cały czas główkę podnosi próbując się podnieść ale sam to nie potrafi.

Ja dziś odebrałam Piotrka od teściowej....jej ale za nim teskniłam a to były tylko dwie nocki:sorry2:
Teraz już śpi kaszel prawie wyleczny już tylko sporadycznie pokasłuje...pupa zagojona sudocremem(zagojona bo skończyły sie te straszne popuszczane kupy:wściekła/y:)

reklama
czesc dziewczyny
wszyskim chorym mamom,tatusiom i dzieciaczkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia,faktycznie nieciekawie to wyglada,jakas epidema czy co:confused:

żonkom nieumiejącym się dogadac w pewnych kwestiach z męzami podaje ręke...-ach ci faceci :angry::no:

Kludi ja myslalam ze to tylko u nas tak zle wyglada ze spaniem,moja Julia w ciagu dnia tez spi w sumie moze ze 3 godz a w nocy od 2 do nawet 5-6 pobodek-makabra :zawstydzona/y:

acha OGROMNE GRATULACJE dla n owych ząbków :-)
u nas jeszcze nic nie widac :-( ale mała ciągle ma cos w buzi i strasznie to gryzie,wiec mysle ze i u nas w kocu sie cos pojawi.a mam pytanie czy zawsze przed pjawieniem sie zabkow musza spchnac dziąsła?czy to nie dotyczy wszystkich dzieci?

chcialam sie jezcze zapytac ile dajecie kropel wit D3 i ile to wynosi po przelczeniu na jednostki?

Do góry