reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

od wczoraj Karola lubi siedziec na kolanach przodem do mnie i patrzec sie w oczy.Jak to fajnie wyglada gdy dziecko tak patrzy:) i jeszcze raczkami macha :)

reklama
Fiolka-bardzo Cie przepraszam:-(ale kilkukrotnie prosiłam że jeśli kogoś pominęlam to zwracać mi uwage:sorry2:nie wiem czemu Ciebie przeoczyłam-zaraz to naprawie-ale jakos nie moge na razie edytowac swojego posta:dry:potem spróbuje:tak:jeszcze raz bardzo Cie przepraszam i mam nadzieje ze nie masz do mnie zalu:sorry2:

Mój Nikodem odkrył dzisiaj swoje nóżki i jak tylko leży to próbuje je do buzi wsadzić. A na brzuch nie mogę go położyć bo od razu robi obrót na plecy i buzia zadowolona :)

To jeszcze raz ja.
Muszę się pochwalić że jutro jedziemy z mężem do kina i ja jedzonko a Kuba zostaje z babcią :-) już nie mogę się doczekać :-) to pierwsze tak długie moje wyjście od pół roku!!!!!
Madziara no to super!!!! My nadal ćwiczymy.....
Dobranoc :-)

fiolka ty to twarda jesteś:-) u mnie to by było na odwrót, ja bym nie wytrzymała i bym dzidzie ululała krzycząc na tatusia że synka chce wykończyć:-D
3godzinne spacery:szok: dobra jesteś,ja to zazwyczaj 1,5 ;-)

fiolka,karolki super że wasze dzieciaczki już siedzą w wózku,Filip to chyba na wiosne usiądzie;-) bo jak go posadze opaetego o poduszki to za chwile zjeżdza,a jeszcze wierzga nogami to już wogóle:-)
Pozatym nawet nie robi żadnych obrotów z brzucha na plecy i na odwrót,tylko lubi leżeć i sie nogami bawić i do buzi wkładać,ząbków u nas nie widać(tylko czasem tak śmiesznie wyciąga język i macha ręką po buzi jakby się chciał podrapać:-D) tak więc niewiem kiedy wam się jakimiś wyczynami pochwalę:sorry2:

Madziara no to super:laugh2:brawa dla Nikusia:tak:
Kozica no to miłej randki;-)na pewno bedzie udana:-p
Fiolka,Karolki-doskonale Was rozumiem bo Adas tez siada mi w wózku:dry:ale ja juz wyjełam pasy na śpiworek,podniosłam oparcie i na spacerek jezdzimy na siedząco:tak:a jak zasnie to opuszczam oparcie i tyle:-)a ze zasypia jakies 10 min po wyjsciu z domu to niewiele siedzi:laugh2:
Kludi-ja mieszkam przy lesie i jak ostatnio z kolezanka poszlysmy na spacerek to zanim sie obejrzalam minelo 3 godz.:sorry2:jak sie zagadasz to czas tak leci:sorry2:sama tez zazwyczaj jakies 1,5-2 godz jestem:tak:

Kira no to ja mam ten problem ze tak na pollezaco to juz z miesiac jezdzimy, tylko ze Karol to mi ponad godzine potrafi nie spac:baffled:tylko sie wygina zeby go ne reke wziac:baffled:a teraz jak zaczal siedziec to chyba bedzie sie chwial na wszystkie strony podczas jazdy a nie oprze sie jak go znam :-D:-p

reklama
Piotrek w wózku nie siada ale zacząl być jakis niespokojny i chyba musze podwyzszyc oparcie...bo może sie przez to wścieka że tak prawie na leżąco jest:sorry2::dry:

Kira zazdroszcze tego lasu na spacerkach...ja mieszkam we wstrętnej okolicy zero zieleni:no:spacerki u nas to tak ok 1 godz...ja nie mam z kim pogadać na spacerach bo mieszkam od niedawna w Byd i koleżanek zero:no:

Kozica fajnie że wychodzicie...:tak:ja sie ciesze juz na walentynki bo bedzie wychodne:-)

Do góry