reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Karolki a co sie dziwisz:-Djak bąbelki zobaczyly jak fajnie jest siedziec to my kazemy im lezec:-pa tak na półlezaco to mi sie Adas wscieka i nie chce:dry:cwaniaki małe;-)
Natalka-ja do tej pory mialam tak samo:dry:bo mieszkalam w paskudnej okolicy-same ulice i zero parków,to teraz mam za to lepiej:tak: a co do kolezanek no to faktycznie masz niefajnie:no:wiem jak to jest samemu caly czas-tak mialam do tej pory:dry:mam nadzieje ze niedlugo poznasz inne mamusie:D

reklama
Katrins, ja też czekam na wiosnę jak na zbawienie, bo: nie trzeba będzie ubierać dzieci w te kombinezony, co czasami jest bardzo trudne; powoli będzie można się do spacerówki przymierzać, no i będzie można po płd. wyjść po pracy z małym jeszcze pospacerować. Już się nie mogę doczekać...:tak:
U nas katarek się utrzymuje, ale jest lepiej niż wczoraj. Luxik, już gdzieś słyszałam o tym mleczku do noska, chyba wypóbuję, nie mam nic do stracenia:-)
Karolki, gratulacje, że mały już siada, u nas to jeszcze trochę, na razie są intensywne próby, hihi.
Kludi, nie martw sie, nim się obejrzysz, będziesz nam pisać o postępach swojego dziecka.

Natalia to i tak dlugo na lezaco wytrzymal:-D tak jak Kira pisze teraz to juz takie ciekawskie stworki sa, ze musza wszystko widziec.
Ostatnio zauwazylam ze moj maly strasznie lubi jak sie nim kilka osob na raz zajmuje:-p nic nie moze umknac jego uwadze, ciekawe co bedzie jak wrocimy do domu i znow caly dzien bedzie tylko ze mna:baffled::blink:az sie boje...
Kama Karol to maly cwaniak - siada tylko w wozku narazie, po co ma sie przemeczac:-D mam nadzieje ze nasze maluchy szybko pozegnaja przeziebienia i znow bedziemy mogly biegac na spacerki:tak:napisalam biegac...w sumie to ja musze biec jak maly nie spi:baffled:a o zatrzymaniu sie nie ma mowy, bo wozek moze ucierpiec:-Dach moj maly wymuszacz...

Karolina tak calłkiem na leżąco to on nie jeździ gdzie tam...:rofl2:.ale podwyzszyć jeszcze mogę sporo spacerówke...zreszta ty masz tez x landera to wiesz jak wyglada regulacja ;-)

Jak Piotrek nie spi to tez musze uważać z zatrzymywaniem sie na dłużej hehe:-pzaraz cały w nerwach jest jak jakis mały postuj:baffled:

No wygodnie to te nasze brzdące mają nie ma co:tak:

Ja juz spadam moi mężczyźni juz w łóżeczkach grzecznie tylko ja na chodzie:-p

Spokojnej nocki życze pa:-)

katrins :) to będziemy razem roczek obchodzić:)
Kira to ja przepraszam nie doczytałam:) czasami tak duzo tego jest ,ze jak skońcce to już nie pamietam co było na początku:)

Madziara ja mam podobnie z Karolą:) poleży troszesze na brzuchui obrót:) ale nóżek już nie chce pchać.
klaudi ja do tego podchodziłam tydzień.Za każdym razem jak płakała to dałam sobie na luz a mąż wtedy mówił,że z takim podejściem to nigdy jej nie naucze.A jak już sie postawiłam to on na odwrót :)

Kozica zazdroszcze ci randki, aj mam kino ale domu. Mąż nasciaga filmy i jak tylko mała zaśnie tio oglądamy :)

Natalia ja tez sie nie dawno przeprowadziam do SZ-ina i nie znam nikogo . Dopiero przypadkiem na spacerku jak mała miała 3 m-ce podeszła do mnie dziewczyna z wózkiem i zagadała. I tak dzieki niej poznałam duzo mam:)

reklama
Hej mamusie ja dziś pierwsza wpadłam na chwilke i niezdążyłam nadrobić co u Was.
My walczymy znowu z katarem oj już niewiem już było dobrze a teraz znowu. Pozatym małemu na bużce zrobiły się czerwone plamki po bokach może to od jedzenia lub od ciemienuchy idziemy do dermatologa to mam nadzieje ze coś nam pomoże. Mały siada jak jest oparty o mnie pozatym przez to przeziębienie ma leniuszka.

Pozdrawiamy Was ciepło i dużo zdrowka dla Waszych szkrabów:-)

Do góry