reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

paczek pyszny - dziekujemy Ewelinko:tak:
Kama moj maz tez jest chory od kilku dni:-(ale wczoraj go zostawilismy z malym i sam bidulek siedzi:zawstydzona/y:
Marlena moj maly wypija ok 800 ml (srednio) i oczywiscie zawsze jakas kaszka i pol sloiczka zupki wiec tak jak pisala Madziara:tak:
Lekarka powiedziala nam ze problemy brzuszkowe moga bardzo nasilac sie przy zabkowaniu wiec Luxik moze u Tomeczka tez tak wlasnie jest bo u nas chyba niestety:wściekła/y:
Kiedys aktualny byl temat pneumokokow wiec ja zapytalam bedac po recepte na mleko i pan dokor powiedzial ze warto przy najblizszej zoltaczce podac od razu pierwsza dawke, potem za 6 tyg nastepna i przypominajaca po roczku:-)i tak wlasnie zrobimy.
ale sie rozpisalam:zawstydzona/y::-p

reklama
Hej ja juz po dwóch paczkach.....pycha:tak:

Dziewczyny ja byłam wczoraj u 2 tyg dziewczynki to mówie Wam bałam sie dosłownie na ręce ją wziąc szok taka mała:szok:juz zapomniałam że Piotrek taki był...jak ten czas leci:szok:

Dalej walczymy z wysypka na brzuszku:wściekła/y: niby sie nie pogarsza ale tez nie poprawia..:no:spróbuje Linomag ponoc dobry na takie krostki..

Ja dzis druga:-p-
Nie mam ostatnio czasu na BB,tylko zaglądam :zawstydzona/y:ale juz nadrabiam i mysle ze wreszcie znajde dla Was chwile:tak:
Oczywiście po dłuuuugiej;-)nieobecności witam Claudi-mam nadzieje ze teraz juz nas tak nie zostawisz:-p
Marlena-Adas zjada srednio 600 mleka + zupka,czasem deserek,i herbatka lub soczek
Evelina dzieki za pączka:tak:
Natalia-jak Randka;-)?o widze ze uprzedzislas moje pytanie:)no naprawde to jest niesamowite-ja tez juz nie pamietam jak Adas byl taki malenki:tak:
U nas nocki nie najgorsze od paru dni:tak:chociaz czasem przebudza sie po 30-40 min i nie spi do 23:baffled:ale to rzedko,tak to zasypia po 19,potem o 23 mleczko,mala pobudka o 2-3 i mleczko 6-7 :tak:mam nadzieje ze tak na razier zostanie:-)

Kira to super że nocki juz w wiekszości ok:tak:

A co do randek to z tego co pamietam paru sierpniowych Panów miało już jakieś przygody z koleżankami nie??:laugh2:

witam paczusiowo;)
Dzisiaj nasza nocka była starszna.Mała poszła spac jak nigdy o 18.30 i tak do 1 nawet fajnie spała a potem co 30 min wierciła się i kreciła. Musiałam ciagle wstawac i dawac jej cyca to sie uspakajała. Nad ranem oddałam sie i zabrałam ja do łóżka ale i tak się kreciła wierciła, ja nic prawie nie spałam. A teraz poszła spac o 10 i jeszcze spi,.Moze przez te sliwki tak sue meczyła:(

ewelina dzięki za pączka jak na razie to mój pierwszy i jedyny
Kira mam nadzieję że znajdziesz chwilke i wpiszesz mojego Filipka na lisię:-p
Natalia Filip nie miał jeszcze żadnej randki bo nie ma koleżanek,jedyna jaka jest to kuzynka za granicą i to 2lata starsza, a tak to sami koledzy do okoła którzy dopiero zawitają na tym świecie.Chyba sami faceci sie osatnio rodzą:confused:
A co to za wysypka?bo chyba coś przeoczyłam.Filip też miał na brzuszku.lekarka przepisała syropy ale one chyba nie pomogly,miał ją dość długo aż wkońcu zaczęła znikać.Brzuszek terza smaruje F18 bo to niby nie uczula

fiolka ja tak mam co noc wiercenie ,kręcenie i mucze cycka dawać żeby był spokój,może nie co pół godziny ale jednak.Co pół dodz.też już przerabialiśmy.A co do tych śliwek to mnie nie strasz bo też chciałam kupić Filipkowi

Natalia, no na to wygląda że co niektóre nasze maleństwa sierpniowe już na randkach szaleją. Mój Bartuś w weekend też sie spotkal z kuzynką 3 tygodnie od niego starszą, więc to może niezupełnie randka, ale ciekawe to było doświadczenie - dzieciaczki patrzyły na siebie z zainteresowaniem, a Bartuś to sie nawet śmiał do kuzynki, choć ona była poważna :-)
Kurczę,ale mam katar..
A pączki już 2 zjadłam.
Kludi, mi też sie wydaje że duzo chłopców się rodzi i na naszym forum chyba też dominują:tak:

Dziewczyny, ja sie tak zastanawiam czy bedziecie mialy w sobie tyle entuzjazmu co teraz kiedy za kilkanascie lat Wasze chlopaki przedstawia Wam naprawde ich pierwsze prawdziwe dziewczyny:-D:-p

U nas nocka w miare tyle ze Zuzia budzi sie ok 6 wyspana i domaga sie zabaw:zawstydzona/y: A jak widzi ze oczy przymykam to ryk:wściekła/y: A ja bym tak chetnie kiedys pospala znow do 9:sorry2: Och, juz nawet nie pamietam kiedy to bylo:-p

Pozatym wczoraj sie nauczyla walic raczkami w zabawke i teraz wali we wszystko,w zabawki, moja glowe, w miseczke jak ja karmie i w efekcie polowe wywala na odleglosc pol metra:rofl2:

Milego dzionka.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry