Katrins - no to masz super z tymi nockami. Nasza Zuzia tez spi ladnie i budzi sie o 0.00 i o 4.00 ale to tylko dlatego ze spi z nami i jak sie obudzi to daje jej cyca i spi dalej. Ale to bedzie komedia jak zaczne ja do lozeczka przyzwyczajac, a raczej horror...:-(
Mrozik - biedactwa. Trzymam za Was kciuki, za Ciebie zebys juz takich boli nie miala i za Filipka zeby szybciutko sie nauczyl ladnie jesc. To jest wlasnie minus karmienia piersia:-( Nie wiem co Ci doradzic, musisz chyba probowac wszystkiego az w koncu maly cos zaakceptuje. Moja kolezanka nauczyla synka pic z butelki w ten sposob ze dawala mu butle ze swoim sciagnietym mlekiem do zabawy, on sie nia bawil i jak wszystko chcial wlozyc do buzi, w koncu zlapal smoczek i sie zdziwil bo tam mu mleczko leci i pil az wypil, po paru probach polubil butle, ale musi byc nowa zeby dziecku sie nie kojarzyla z tym co do tej pory.
No i wydaje mi sie ze narazie to chyba najlepiej swoje mleczko dawac bo takto to ma kilka nowosci na raz, musi sie nauczyc jest z butli i nowy smak za jednym razem.
A moze wyprobuj niekapek, sa takie juz od 3 miesiaca
Zuzia tez sie nie przewraca, na boki do cycka i sporadycznie po zabawki, na brzuch tez jak sie za mocno odepchnie, a na plecy z brzuszka to moze 3 razy ale probuje caly czas.:-) Ale nie martwie sie juz bo napewno wkoncu zacznie. Podnosi sie tez za szczebelki i za ubranko
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
A szczypie i tak drapie, drapie np wersalke i moje kolana tak jakby cos chciala wydrapac. I lapie za noc i usta i oczy probuje i dziwi sie ze zamykam, no i trzeba czesto paznokcie obcinac bo inaczej podrapana bym chodzila
A wogole to przechodzimy kryzys cycuszkowy, cycek jest tylko na wieczor, na noc, ewentualnie na rano, w dzien moglby nie istniec
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
:-( Sciagam nieraz i daje bo boje sie ze mi pokarm zaniknie.
Pozatym Zuzia strasznie polubila drzec gazete, i nawet wyciaga raczki i krzyczy jak widzi gdzies na stole gazete:-)
Milych snow