reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Edyta ja ma to samo, no chyba ze Oliver przeskoczy jedno karmienie, np. jak dostanie mieszankę, to wtedy ściągnę nawet 180, ale jak nie to nawet 40 nie wycisnę:-D.

reklama
Ja tylko na chwilkę, pochwalić sie ze mamy już drugi ząbek. Teraz wyczekujemy górnych jedynek, ale im sie chyba nie spieszy ;-)

Mrozik, gratuluję drugiego ząbka :tak:

Po Waszych przygodach juz nie będę zostawiać małej w foteliku samej. :szok:

Moja córeczka to ma apetyt, wszystko jej smakuje. Jutro sprobuje ugotowac brokułową, ale nie wiem jak, bede szukac w necie.

moj dzisiaj ma spiocha, spal cala noc do 8 rano, potem wyjatkowo od 11 do 13 i teraz od 15 znowu spi....albo pogoda tak na niego wplywa( pada od rana :baffled: ) albo nastepne zabki ida, bo cos popolakuje :-(

Witam!
Ja już drugi raz zabieram się za pisanie... za pierwszym razem Kuba niby spał ale oczywiście się obudził jak byłam w połowie.... teraz leży na macie ale już pomiałkuje...w końcu leży tam JUŻ 5min!!!!! U nas noc fatalna..jak zwykle. Ale mam pytanie bo mnie pani doktor poradziła żebym nie dawała żadnych herbatek dla dzieci tyko robiła zwykłą czarną tylko słabiutką..... jeszcze nie próbowałam ale chciałam zapytać czy słyszałyście coś na temat takich teorii bo ja nie wiem co robić???
mrozik gratuluję drugiego ząbka, u nas "ani widu ani słychu"

Musie sie pchwaliść mam dzielną córeczke:) Byłysmy dzisiaj w szpitalu na pobranie krwi. mała siedziała mi ładnie na kolanach i uśmiechała się do wszystkich pielęgniarek. Gdy laborantka ukuła ją w paluszek to ona zaczeła się śmiać:) Byłam w szoku , patrzyła jak jej pobiera krew z paluszka i się uśmeichała , nawet coś tam cobie gadała. Potem musiała ukuć drugi i też nic była bardzo szczęśliwa i zaczepiała:) Wszyscy byli w szoku ,zę takie małe i nie płacze:) Za to przy ubieraniu.... inna bajka:)

kozica taka słabą herbatę podawali moje małej w szpitalu i jak wychodziłam to też mi powiedziała położna ,że czasami robić jej taką herbatk e. Zeby tylko zabarwic wodę.

luxik powiedz mi jak robisz taki sok z marchwi??bo też bym chciała małej podac ale mnie wiem czy kupic taki jednodniowy, czy sama wydusić.

reklama
edyta j nawet nie mogę ściągnąć 40 ml. Jak wróciłam ze szpitala to z nocki ściągnęłam tylko 20ml i to tak ledwo. Więcej sama wycisne;)

Do góry