reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Mrozik za rok juz napewno bedzie lepiej;-)My planujemy juz na 100% gdzies wyjsc.

A ja mam pytanie, jak przyrzadzic marchewka malemu?gotowac najpierw tak dlugo az bedzie miekka i potem zatrzec , czy surowa starta?, czy najpierw zetrzec a potem podgotowac???

reklama
Mój mały ostatnio zaczyna ryczeć w momencie gdy zakładam mu rękawki od kurtki bądź kombinezonu. Poza tym od trzech dni mam problem ze spaniem. Najlepsza metoda żeby zasnął to wyjść z nim na spacer.. W domu potrafi nie spać i cztery godziny, oczy mu się zamykają a na sile walczy. Wczoraj popołudniu przytuliłam go w końcu do cyca i zasnęłam z nim. Dzisiaj znowu marudzi.

witajcie dziewczynki:-)wszystkiego najlepszego w 2008 roku:tak:
my jutro idziemy na szczepienie i ciekawe czy nasze zabki sa nadal aktualne:-D:-D:-Dale po zachowaniu Karola mysle ze sa:dry:mrozik u nas tez z kupami inaczej od ponad 2 tyg:baffled:jest duzo wiecej:tak:wiec chyba cos w tym jest ze przy zebach sie zmienia:confused:
zapytam od razu o szczepionke na rotawirusy bo chyba sie zdecyduje po tym jak kiedys widzialam biedne dziecko odwodnione na izbie przyjec:-(
Karol zostaje z babcia w najblizszym czasie bo mama musi ratowac swoj kregoslup - czeka mnie rehabilitacja:-:)baffled:jutro mam wizyte u lekarza.

hejka kobitki :) dawno mnie tu nie było poniewaz przeprowadzilismy sie w Anglii do innego miasta i nie bylo netu. teraz przyjechalam do Polski z Xavierkiem na kilka miesiecy i chcialam sie zapytac jakie jest mleko najlepsze, poniewaz musze zmienic dla malego. Slyszalam ze bebiko czy jakos tak jest dobre ale nie wiem czy o prawda. niedlugo pokaze Wam swojego maluszka :) w tym tyg wstawie foty :)

czarnula bebiko jest dobre jak mały nie ma alergii to chyba nie ma znaczenia jakie mleko podasz, mnie lekarka na początku polecała Enfamil ale mały ma alergię i musiałam zrezygnować

kira już znalazłam ten wątek z datami urodzin, sorry ale wcześniej tam nie zaglądałam....i dlatego skopiowałam te daty....

uuu to widze że sporo maluchów jutro idzie na szczepienie...:tak:ale sie złożyło...ciekawe jak bedzie z wymiarami naszych bąblów:-p:-)

Luxik ja w gazecie dzieciecej czytalam o marchewce tak: pokroic w plasterki, zalac woda do wysokosci marchewki, gotowac do miekkosci, zmikoswac :tak: Ale uwazaj z marchewka, bo ona dziala zatwardzajaco, i podawaj ostroznie, bo ja tak wlasnie zalatwilam Szymcia, ze biedak caly dzien cisl kupe :-(

Kozica nie ma sprawy;-):-)
Czarnula-powiem Ci ze jednak jest róznica jakie mleko podasz ale niestety metoda prób i błedow:no:Adas jest uczulony na Bebiko i Bebilon,po Nanie boli go brzuszek,dobra byla Humana ale jak na zlosc ciezko ją znalezc wiec nadal pijemy Bebilon Pepti-na recepte
Alergia na bebiko objawiala sie tym ze 5 min po jedzeniu Adas ulewal,strasznie duzo i mialo to silny zapach wymiocin,meczylo to jego,mnie,i wszystko mialam zarzygane:baffled:taki jest objaw alergii pokarmowej-wiec dowiedzialam sie tyle że ja ma,tyle ze to nie skaza bialkowa:dry:
Ja tak tylko na chwilke wpadam bo mamy juz klucze i pakujemy sie:dry:ciezka sprawa,dlatego malo czasu mam,ale czytam:tak:

reklama
Do góry