reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Witam w roku 2008!!
Noc całkiem, całkiem....kupa przesunięta na godz 8 rano!!!
Jak tam dziewczyny po baletach??? My oglądaliśmy film na jedynce :-) a po 24 poszliśmy spać :-)
Wklejam jeszcze raz naszą listę urodzinową żeby się jeszcze dziewczyny dopisały.
Wszystkiego dobrego dla Ulki i jej mamy z okazji urodzin!!!
mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
ewelia - Zuzanna 13.08
Luxik - Tomasz 13.08
Raabit - Maciuś 13.08
Karolki - Karol 16.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Natalia85-Piotrek 21.08
Madziara - Nikodem 25.08

reklama
Wszystkiego najlepszego dla 5-miesięcznej Ulki :)

Kozica te wybroczyny robią mu się na nóżkach. To jest zawsze po bardzo mocnym płaczu - wręcz wydzieraniu sie. Do tego jest zawsze spocony i cały czerwony, a te wybroczynki to takie małe czerwone plamki. Znikają po 2-3 dniach.

Całusy dla księżniczki Uli:tak::-D

Madzia trzymam kciuki żeby to cholerstwo sie od twojego malucha odczepiło:wściekła/y:

Ale tu jakos pusto ostatnio albo mi sie wydaje....:confused:

Nie, nie wydaje Ci się Natalia ale ja mam nadzieję że już od jutra wszystko wróci do normy bo tak spokojnie to nudno :-)
A ja mam jeszcze dziewczyny do Was pytanie: czy wychodzicie ze swoimi maluszkami na spacer jak jest ujemna temperatura (np -3) ale jest pochmurno i wydaje się że zaraz będzie padać? bo ja w takie dni mam zawsze dylemat czy wychodzić... bo co innego jak jest słonecznie...

witam wszytskich w nowym roku :-)

Zycze wszystkim maleństwom i ich rodzicom samych przespanych nocy w 2008

My rowniez witalismy nowy rok w domu, i tez ok 1 juz poszlismy spac. Szymcio dzielnie ogladal wystrzaly patard przez okno, bo oczywiscie halas go obudzil ale nawet nie plakal :-)

Tak wygladalismy :-)

Kozica ja z malym wychodze prawie codziennie, z tego co wiem to mozna wychodzic do -10st, a takiej temperatury jeszcze u nas nei bylo. Nie bylam kilka razy jak bardzo padalo, bo jak tylko troche to tez wychodzilam, no i chyba raz jak strasznie wialo.

Dzis Szymcio sie przekrecil z brzuszka na plecy dwa razy :-) Raz przez prawe ramie, potem go polozylam od razu znowu na brzuch a on fik przez lewe ramie i znow byl na plecach, a ubaw mial przy tym taki ze sie smial jeszcze pare chwil po przewrotach. Moze mu sie to spodoba i sie zacznie przekrecac:-)
A poza tym juz sobie chyba trzy razy sam usiadl przez te minone dni. I sie smial na widok wlasnych nog :-D Pocieszne sa te dziciaczki:tak:

A ja mam pyatnie, czy Wy myjecie glowki dzieci szamponem?

Jak zanosi sie na deszcz to raczej siedzimy w domu...ale takie minus 3 to nam nie straszne:tak: teraz to prawie każdy dzien taki szary ze sie nie chce wychodzic to ale cóż taka pora:sorry2:

Brawa dla Szymka zwinny szkrab:-)

Ja myje Piotrkowi głowę mydłem bobas tak jak całe ciałko;-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Uli!!!
My myjemy glowke mydlem w plynie jonsons baby tak jak cale cialko, zreszta nie ma narazie duzo do mycia na tej glowce:-)
My wychodzimy jak jest taka pogoda, jak pada to tez i wieje tez tylko dobrze okrywamy wozek i folie przciwdeszczowa zakladamy, no chyba ze naprawde leje albo mocno wieje to wtedy nie, a jak sie zbiera to wychodzimy gdzies blosko zeby co zdazyc do domku wrocic. czasem biore Zuzie w nosidle na pare minut tak zeby sobie swiat poogladala no ale wtedy to musi byc bezwietrznie. Tez slyszalam ze dopiero -10 to raczej nie wychodzic a ostatnio slyszalam ze jak spada do -5 to nie mozna dopuscic zeby dzidzia zasnela:baffled: no i w zwiazku z tym moje pytanie do Was, jak jest u Was ze spaniem na spacerze bo Zuzia praktycznie odrazu w wozku zasypia:baffled:??:confused:
Tomola - Szymek slicznie obchodzil sylwestra!:-)
Madziara - duzo zdrowka dla Nikodema

My tez w domku i na telewizje patrzylismy, troche nudno bylo bo zawsze co roku gdzies chodzilismy ale fajnie, tak rodzinnie:-) Zuzia fajerwerki przespala takze moglismy sobie nawet przed blok wyjsc:-p jak wrocilam to ja ucalowalam a ona sie tylko usmiechnela przez sen:-) Spac tak jak Wy ok 1 poszlismy

Do góry