reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

czesc ja tak pozno bo imprezka sie wlasnie skonczyla:-Dpodroz minela w jak najlepszym porzadku - 3 h snu, pol godziny spiewania z grajacym misiem i pol godziny poplakiwania:-)w kosciele dzis podczas polewania glowy sie obudzil i do konca juz nie spal ale nie plakal:tak:30 osobowa ekipa gosci jakos mu nie przeszkadzala:-pteraz sobie spi bo chyba wrazen bylo za duzo. Prezentow nie wymieniam bo strasznie duzo ich bylo:szok:lece spac, zdjecia postaram sie jakos wrzucic, dobranoc.

reklama
Edytko wyglądałaś cudownie! ach żeby tak każda panna młoda wyglądała :tak: zwłaszcza tak sexy po dwójce dzieci :tak: jak dla mnie rewelacja :-) wogóle tworzycie cudowną pare :-) a te fotki z waszymi maluchami.... aż łezka mi sie zakręciła w oku :tak: taka szczęśliwa rodzinka! jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!! :-D

Kira a ja myśle że z łóżeczkiem Adasia wszystko jest ok tylko on chce być bliżej mamusi :tak: w końcu gdzie mu bedzie lepiej jak nie blisko ciebie :-D

A my mieliśmy dzisiaj tylko 1 pobudkę o godz.3.10 :tak: i to nie na jedzonko tylko mały zapłakał dostał smoka (bo nie chciał nic zjeść) i dalej zasnął i tak do 7.15 :tak: także jestem wyspana i oby taka 1 pobudka już została bo za 3 tygodnie do pracy wracam :szok:

Madzia ja rodziłam w miejskim 21.08 leżałam tez na patologii w Bizielu...
Edyta ja juz widziałam fotki ale na forum tez oficjalnie napisze że BOSKO WYGLĄDAłAS:-D:tak:

Witam!
raabit gluten to u nas tak odległa rzecz że nie mogę się niczym pochwalić :-)
edyta śliczna rodzinka :-) aż miło pooglądać, jakoś tak się lżej na duszy robi jak się widzi takich szczęśliwych ludzi :-)
U nas dziś karmienie w nocy było dopiero o 5!! oczywiście po kupie hehehe! Ale wcześniej 2 małe pobudki musiały być bo jakże by mama się wyspać mogła????

Gratulacje dla nowopoślubionych!!!!

U nas panuje katar, zwłaszcza Julia zasmarkana bo Ulka jakoś się trzyma, odpukać.
Ula ostatnio ważyła 7400g no i lekarka stwierdziła, tak jak i ja, że mała się nienajada no i dostaje juz od tygodnia zupkę, tzn, narazie marchewkę i ziemniaka. Ale nocki bez zmian właściwie, dalej budzi się od 4 do 10 razy.
Poza tym chyba ma problem z napięciem mieśniowym, będę ją umawiać do lekarza, bo coś mi podpada. Nie obraca się na brzuch..itp.mnóstwo znanych mi drobnych objawów. Echh..a tak bym chciała uniknąć tej szopki z rehabilitacją.

No to papa, wracam do zabawy z Julinką.

reklama
Naur - nie strasz - mój też się nie przewraca na brzuch. Wcześniej sie przewracał a teraz cisza. I nie łapie jeszcze za nóżki :szok:

Do góry