reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Karolki-to raczej nie kolka,ale tez myuslalam ze to to i dostal espumisan,potem ze to zeby,w rezultacie nie wiem co jest:baffled:
Oczywicie trzymamy kciuki za Karolka-powinno byc ok,prawie wszystkie dzieci spią w samochodzie:tak:my tez sie obawialismy jak na mazury jechalismy,i to 5 godz bo jakis objazd zrobili i w korek wpadlismy,ale Adas pieknie spal,a jak sie obudzil to chwile sioe pobawil i dalej spal:tak:

reklama
Wreszcie Filip zasnął.
Edyta - ślicznie wyglądałaś :tak:
Karolki - też trzymam kciuki. Mnie to sie słabo robi jak pomyśle o jeździe. Filip śpiewa mi prawie całą drogę, a jeździmy codziennie rano do moich rodziców i wieczorkiem wracamy do domku. Zawsze lubił jazdę samochodem - tzn do 2 miesiąca około, a później mu się poprzestawiało. Zasypia dopiero jak już pada ze zmęczenia po tym wrzasku. On jest za energiczny na siedzenie w foteliku czy leżenie w wózku, on musi się ruszać ciągle :szok::confused::baffled:
Kira - dokończę o tym apapie. Kazała tak dawać przed snem, żeby się nie męczył, ale jakoś akurat apapu nie było w aptece a Filip zaczął spokojnie spać , wiec ja nie próbowałam

Mrozik-ja tam zapomnialam napisac-Adas po tej godzinie placzu co sie o 20 obudziol to dostal Paracetamol w syropie i zasnął na 2 godz:dry:tylko ze przeciez nie moge mu co chwila podawac leków:no:a zel nie pomagal

U nas zel pomaga, ale podaję dopiero jak jest bardzo źle. A moze Apap ten w kropelkach jest lepszy Kira? nie wiem, nie próbowałam żadnego. paracetamol w syropie też mam, mowiłam lekarce, a ona właśnie ten apap kazała podac
A jakich żeli używacie?. my mamy colgel, czy jakoś tak

Ja mam Dentinox Gel Pani w aptece powiedziala ze jest lepszy niz calgel.
Mrozik Paracetamol pomógł ale na 2 godz.chodzi o to ze nie moge go przeciez ciagle tym faszerowac:confused:

Witam!
Edyta ale ładna pani młoda :-) czekam na więcej zdjęć :-)
Kira współczuję ..... masz rację lepiej nie podawać za dużo leków bo może to wcale nie to?? A pytałaś lekarza??
My z Kubą zostaliśmy sami bo tata pojechał do swoich rodziców (380km. więc ja się wypisałam z tej wycieczki) to już nie pierwsza nasza samotna noc ale po takich nocach jestem jakoś bardziej zmęczona bo śpię jeszcze czujniej no i do każdego ryku muszę wstawać sama...:-( byle do niedzieli dotrwać. Zupa u nas przechodzi bez problemów, dziś zwiększamy dawkę do 3 łyżeczek :-)

reklama
Do góry