reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

kurcze cos sie link nie chce wkleic. w kazdymbadz razie tam gdzie mozna sie zarejestrowac o ten poradnik zywienia, tam jest taka zakladka Dla Ciebie i Kartki Internetowe

reklama
Zdrowych Spokojnych Wesołych Świąt Dziewczyny :tak:

My wrócilismy od mojej mamy jutro wizyta u teściowej:-p:tak:Potem wkleję pare fotek ze świąt:-)

mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
ewelia - Zuzanna 13.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Natalia85-Piotrek 21.08
Madziara - Nikodem 25.08

Widze narazie przewaga mężczyzn:-) sierpień kipi testosteronem :-p:-D

No to Natalia zycze udanych odwiedzin, my bylismy u tesciow na wigili, i wrocilam z wielkimi nerwami, dziecko plakalo bo zmeczone, spac chcialo i troche w szoku bo nowe miejsce a te ciotki i dziadki mi go nosily i nosily i nosily, bo maly plaze to go trzeba nosic, do domu chcielismy jechac to takiej nam awantury tesciowa zrobila, i zeby nie sklucac towarzystwa znosilam to wszystko,ciagle malego przy cycu mialam, ale maly nerwowy teraz, szok biedny przeszedl.Nigdy wiecej takich imprez :no::no::no:
Teraz juz siedzimy sobie u nas w domku, odwiedzaja nas przyjaciele Carlo.
Jeszcze raz WESOLYCH SWIAT:tak:
Kira ostatnim razem zapomnialam o wpisaniu sie na liste:zawstydzona/y:,juz sie wpisuje

mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
ewelia - Zuzanna 13.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Natalia85-Piotrek 21.08
Madziara - Nikodem 25.08
Luxik-Tomasz 13.08

Kurcze juz 3 dzieciaczki z trzynastego:szok::-D

Luxik - strasznie współczuje tych stresów. Niestety ciotki i teściowe zawsze lepiej wiedzą czego naszym dzieciom trzeba.
Ja ostatnio też sie denerwowałam, bo teściowa koniecznie chciała Filipka ponosić i mój psiak zaczął ją zaczepiać (generalnie tego nie robi, ale ona mu na to zawsze pozwala i on stwierdził ze jak zawsze może to dlaczego teraz nie?). Teściowa zaczeła wrzeszczeć piskliwym głosem - no i dziecko przerażone zaczęło płakać, ale to tak na maksa. Jak podeszłam po niego, to zaczęła z nim uciekać dookoła stołu i trząść nim żeby sie uspokoił (tak góra dół bardzo szybko - bo tak sie kiedyś dzieci uspakajało), normalnie niemal siłą go zabrałam, i ledwo uspokoiłam, taki był roztrzęsiony - jeszcze długo po tym szlochał. Najgorsze to było to że jak już sie uspokoił, to ona przyszła i mówi że ona to nie wiedział że on tak sie wystraszy jak ona krzyknie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Ehhh, ciągle sie tu ostatnio na nią żalę, ale szkoda mi męża tak mu ciągle na jego mamę narzekać :baffled::confused: i to jeszcze przy świętach:-(

biedne te dzieciaczki tyle musza przejsc w swieta, my chcemy dobrze a one nie rozumieja takiego nowego zamieszania. u nas tez wczoraj byl placz. bylismy u cioci i tam oczywiscie duzo ludzi, kazdy nosic chcial, mala pakala bo spac juz chciala a wypuscic nas nie chcieli. Ale i tak jestem z niej dumna bo sama ledwo znioslam ten kolowrotek a Zuzia dzielnie sie trzymala. Dzisiaj juz siedzimy w domku i wszyscy sa zadowoleni.:-) Dobrze ze Wigilia byla u nas bo mala strasznie marudna byla tego dnia i wlasciwie to dla mnie zaczela sie jak poszla spac:tak: ale sie objadlam, mniam mniam, bedzie co spalac po swietach.:-)

Nie wiem czy nie popelnie gafy ale zdaje mi sie ze Edyta ma dzis slub:-) takze Edytko wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, zeby Wasze zycie bylo zawsze uslane rozami:-). Duze buziaczki

czesc
naszemu maluchowi tez swieta jakos sie nie spodobaly:tak:poza czasem kiedy spi jest na rekach:baffled:jeczy, gryzie i co tylko:baffled:powoli nie mam juz sily:-(a zebow nadal nie ma:no:a zlosc niesamowita:wściekła/y:no coz przekonalam sie na wlasnej skorze, ze z dzieckiem nigdy nic nie wiadomo i nic nie mozna sobie zaplanowac:-(mialam odpoczac a jestem jeszcze bardziej zmeczona...moze za rok bedzie lepiej;-):confused:

Hej dziewczyny :-)
święta święta i właściwie juz po świętach :szok:

Przede wszystkim chciałabym złożyć najserdeczniejesze życzenia Edycie80 z okazji dzisiejszego ślubu :tak: Edytko wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń na nowej drodze życia :-):tak::-D oraz Oleńce z okazji chrzcin żeby była zdrowa przesypiała nocki i dała mamie spokojnie pospać :tak:

U nas święta minęły spokojnie :tak: mały był super grzeczny mimo wieu nowych osób zachowywał sie rewelacyjnie :tak: uśmiechał sie, gadał, pozwalał sie nosić na rękach a potem cichutko sobie zasnął w bujaczku :-D idealne dziecko :tak:
No i musze sie pochwalić że ostatnie 3 noce są super! tylko jedna pobudka na jedzonko i tak jmały zasypia o 19.30 pobudka o 2.30 i potem koło 8 rano czyli extra :tak: jestem wyspana, wypoczęta i oby tak już zostało :-D

A teraz dopisze sie do listy i jeśli pozwolisz Luxik przesunę ciebie w odpowiednie miejsce (bo dopisałaś sie na końcu) żeby było poukładane datami urodzenia naszych pociech :tak:

mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
ewelia - Zuzanna 13.08
Luxik - Tomasz 13.08
Raabit - Maciuś 13.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Natalia85-Piotrek 21.08
Madziara - Nikodem 25.08

Edyta mam nadzieje że ślub i chrzciny Oleńki sie udały i nie było stresów :-p:-) teraz pewnie weselicho :-D:tak:GRATULACJE:-D

U nas świeta u mamy i dzis u teściów ok na szczęście:-)Piotrek dostał misia i bajki no i grzechotke taką grającą:cool2:

Brawa dla Maciusia za super nocki

Jutro chcemy iść zaklepać jakąś date na chrzest...i jeszcze idziemy na szczepionke mam nadzieje że kolejek nie będzie

reklama
U nas świeta jak najbardziej ok,Adaś uwielbia byc u rodznki i jest grzeczny i szczesliwy:-)
Raabit-gratulacje dla Maciusia-u nas bez zmian:dry:
Natalia i Edyta-duzo szczescia na nowej drodze życia.Miłosci,wytrwałosci,zrozumienia i przyjazni w waszych rodzinach:tak:
Mrozik,Luxik-ogromnie współczuje takich akcji rodzinnych:(

Do góry