reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
jak zwykle - jak ja mam czas to wszystkie gdzieś zginęły :-(. Dzisiaj mi Filip ładnie w dzień śpi. zasnął o 10, wstał po 12, zanął o 14 - zobaczymy o której wstanie. Chyba zaczyna sie normowac, bo coraz częściej w tych porach zasypia
A my już po spacerku. Zrobiłam zakupy większe niż chciałam bo kupiłam małemu czapeczkę i dwa kaftaniki
Mały bawi się na leżaczku ale coraz głośniej dopomina się żeby mama się nim zajęła.
Mrozik mały właściwie kataru już nie ma ale chyba i tak go skonsultuje po Nowym Roku z laryngologiem bo on właściwie od urodzenia ma zapchany nosek. Nie na zasadzie kataru ale słychać jakby był zapchany. To nie jest non stop ale właściwie nie ma dnia żebym w pewnym momencie tego nie słyszała.
My co prawda całe święta byliśmy u rodziny ale wigilia i pierwsze święto 5 minut drogi od domu i jak tylko mały już za bardzo był zmęczony to wróciliśmy do domku. A wczoraj u teściów był bardzo grzeczny. Przespał się w wózku i zbytnio nie marudził. Ale chyba to że miał porządny spacer też swoje zrobiło
Mały bawi się na leżaczku ale coraz głośniej dopomina się żeby mama się nim zajęła.
Mrozik mały właściwie kataru już nie ma ale chyba i tak go skonsultuje po Nowym Roku z laryngologiem bo on właściwie od urodzenia ma zapchany nosek. Nie na zasadzie kataru ale słychać jakby był zapchany. To nie jest non stop ale właściwie nie ma dnia żebym w pewnym momencie tego nie słyszała.
My co prawda całe święta byliśmy u rodziny ale wigilia i pierwsze święto 5 minut drogi od domu i jak tylko mały już za bardzo był zmęczony to wróciliśmy do domku. A wczoraj u teściów był bardzo grzeczny. Przespał się w wózku i zbytnio nie marudził. Ale chyba to że miał porządny spacer też swoje zrobiło
Karolki
Podwójna mama:)
mrozik ja tez od czasu do czasu zagladamale jutro wyjezdzamy na chrzciny malego i troche musze jeszcze popakowac rzeczyza pranie sie wzielam i ciagle costeraz wrocilam z zakupow oczywiscie pare ciuszkow dla Karola kupilam:-)podobnie jak Madziara.
jutro czeka nas 300 km do pokonania a Karol nam nie chce spac w samochodzie ostatniowezme wszystkie grajaco-spiewajace zabawki i bede go zagluszacw koncu przeciez zasnie bo nie wytrzyma tyle
Brawa dla Filipkafajny bobasek bo fotki obejrzalam:-)
jutro czeka nas 300 km do pokonania a Karol nam nie chce spac w samochodzie ostatniowezme wszystkie grajaco-spiewajace zabawki i bede go zagluszacw koncu przeciez zasnie bo nie wytrzyma tyle
Brawa dla Filipkafajny bobasek bo fotki obejrzalam:-)
Antylopka
Potrojna mamuska
daaawno mnie nie było, nawet się nie zabieram za nadgonienie zaległości w czytani, bo nie dam rady, hehe
Wiktoria też się przewraca na bok po zabawki, już od jakiegoś czasu. Z brzuszka na plecki to już norma, trzeba na nia uwazac.
Wczoraj ząbki już jej nie dawały spokoju:-( i na spacerze kupiliśmy żel na dziąsełka. Posmarowałam i ...zasmakowało jejzaczęła mlaskać, patrzeć to na mnie, to na męża, jakby pytala co to takiego
Wiktoria też się przewraca na bok po zabawki, już od jakiegoś czasu. Z brzuszka na plecki to już norma, trzeba na nia uwazac.
Wczoraj ząbki już jej nie dawały spokoju:-( i na spacerze kupiliśmy żel na dziąsełka. Posmarowałam i ...zasmakowało jejzaczęła mlaskać, patrzeć to na mnie, to na męża, jakby pytala co to takiego
A ja słyszałam że z tymi żelami na dziąsła to trzeba uważać bo smakuja ale niektóre próchnice moga powodowac... nie stosowałam rzadnego jeszcze bo u nas ząbków nie widaćChodziaż babcia jak widzi Piotrka slinienie to powtarza a to ida zeby a to ida zęby juz chyba milion razy to słyszałam
Edyta jeszcze miałaś siłe pisac o 4.00 nad ranem czeakamy na fotki
Piotrek tez sie przewraca:-) na boku leży wygięty albo odrazu fika na brzuch
Edyta jeszcze miałaś siłe pisac o 4.00 nad ranem czeakamy na fotki
Piotrek tez sie przewraca:-) na boku leży wygięty albo odrazu fika na brzuch
edyta80
Mama 2001 i 2007 :-)
:-)Natalia :-)- Niech miłość Wasza, jak wino, nabiera z dniem każdym mocy i słodyczy.Spełnienia wszystkich marzeń - tych wielkich i tych mniejszych, a przede wszystkim tego abyście nigdy nie byli samotni!
Edyta,Przemo,Maciuś i Oleńka.
;-)
Edyta,Przemo,Maciuś i Oleńka.
;-)
A ja dziękuję za kolejne życzonka wstawię choć jedną foteczke na inne musze jeszcze poczekać:-)Ps na tej fotce nie jestem z moim męzem tylko kuzynem tak dla sprostowania;-)
Edyta wyglądałaś prześlicznie
U nas znowu noc do tyłuja juz nie mam pojecia co jest
Pięknie zasnął o 19:30 obudzil sie o 20 i do 21 płakał-nic nie pomagalo:-(potem obudził sie o 23 i do 1 płakałpotem sie budzil srednio co 1,5 godz i w koncu o 7 sie wyspalto juz 3 tak paskudna noc:-(powoli przestaje mi brakowac sil i pomysłów:-(
U nas znowu noc do tyłuja juz nie mam pojecia co jest
Pięknie zasnął o 19:30 obudzil sie o 20 i do 21 płakał-nic nie pomagalo:-(potem obudził sie o 23 i do 1 płakałpotem sie budzil srednio co 1,5 godz i w koncu o 7 sie wyspalto juz 3 tak paskudna noc:-(powoli przestaje mi brakowac sil i pomysłów:-(
Karolki
Podwójna mama:)
Brawo Edyta - wygladalas bardzo ladnie
Kira wspolczuje:-(cos mu sie chyba poprzestawialo albo kolke ma bidulek
U nas nocki ok ale Karol cos za czesto kupe robii lekarka kazala zrobic usg brzuchachociaz twierdzi ze pewnie mu sie poprzestawialo i moze tak robicz dziecmi nigdy nic nie wiadomo
za godzinke wyjezdzamy na jutrzejsze chrzciny Karolka trzymajcie kciuki zeby byl grzecznysama jestem ciekawa jak zareaguje na 4 h w samochodziejak byl mniejszy to zawsze przespal droge
Kira wspolczuje:-(cos mu sie chyba poprzestawialo albo kolke ma bidulek
U nas nocki ok ale Karol cos za czesto kupe robii lekarka kazala zrobic usg brzuchachociaz twierdzi ze pewnie mu sie poprzestawialo i moze tak robicz dziecmi nigdy nic nie wiadomo
za godzinke wyjezdzamy na jutrzejsze chrzciny Karolka trzymajcie kciuki zeby byl grzecznysama jestem ciekawa jak zareaguje na 4 h w samochodziejak byl mniejszy to zawsze przespal droge
reklama
Podziel się: