reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Korzystam z okazji ze mezczyzni spia,wpadam zlozyc zyczenia:tak: a potem zaraz zabieram sie do robienia uszek , a wiec wszystkim mamusiom, sierpniowym i nie tylko z okazji dnia Bozego Narodzenia .......................niech te święta przyniosą nam wiele radości,niech uśmiech zagości w domach,niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,niech samotność odejdzie w niepamięć,niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach,niech miłość dotyka nas delikatnie,lecz bez ustanku,niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się......
................................
bn03.jpg
...........................

reklama
Jak Kira po Chrzcinach? Myśle że pomysł bardzo dobry. Tylko coś dużo dziewczyn wcięło, najwyżej jak się będą pojawiać to się je dopisze;-). Jeśli cię zrozoumialam to chciałaś żeby slkopiowac daty dziewczyn wcześniej wpisanych i dopisać siebie - to ja już siebie wpisze na początku, będzie w kolejności

mrozik - Filip 11.08
Kira-Adaś 20.08
Madziara - Nikodem 25.08​

Jestesmy:-D
Adaś super na mszy,na początku spał,a jak sie przebudził to oglądał witraże:tak:jak go polewali wodą to sie smiał-chyba myslal ze to wstęp do kąpieli bo my od tego zaczynamy(a woda była ciepła:tak:)a potem do konca mszy gadał do siebie:-p

wiatm, maly zasnal, ja tylko na chwile, jutro juz moze nie bedzie czasu, a widze ze wiekszosc z was juz skladala zyczenia, ja rowniez zycze wszystkim dzieciaczkom i ich rodzicom spokojnych rodzinnych swiat, niech wasze pociechy przespia swiateczne noce, niech usmiechy nieschodza z waszych twarzy, a pod choinka niech kazdy znajdzie to o czym marzy:-) WESOŁYCH ŚWIAT :-)

tez sie dopisuje

mrozik - Filip 11.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Madziara - Nikodem 25.08

Witam!
Ja też chciałam złożyć życzenia świąteczne wszystkim mamom i ich pociechom, by były spokojne i radosne, WESOŁYCH ŚWIĄT!
mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Madziara - Nikodem 25.08

Rzeczywiscie wszystkie mamy zabiegane;-)
Kira - widze ze Adas sie spisal na medal na chrzcie. Slicznie wygladal

A mnie rozbolal zab:baffled::-:)wściekła/y::no: mam nadzieje ze do jutra przejdzie.
Uszka i pierogi ulepilam i Zuzia cala w mące byla bo musialam ja na kolanach trzymac tak chciala pomagac;-), hehe mala kuchareczka rosnie. Za to padla o 18 nawet bez kapania i spi do tej pory. Wcina marchewke i jablko az milo patrzec i wogole to najchetniej to by mi lyzke wyrwala jak zupe jem:-p Ale apetyt to ma po tatusiu, zeby tylko jeszcze po mamusi tluszczyku nie miala. Fajnie ze jutro juz Wigilia

mrozik - Filip 11.08
Kozica - Jakub 13.08
ewelia - Zuzanna 13.08
tomola - Szymon 17.08
Kira-Adaś 20.08
Madziara - Nikodem 25.08

Ewelia Zuzia cudo w tej sukienuni:-D
A gdzie ten Twój tłuszczyk:confused:wyglądasz suuuper:tak:a mąż to chyba wysoki;-)Ja tez mam nadzieje ze przestanie Cie ząb boleć bo tak nieciekawie na święta:baffled:

Adaś wygladal rewelacyjnie :-)

Zuzia widac zainteresowana ubieraniem choinki :-), nasz Szymon wolal patrzec na tv, a jak mu wylaczylam to sie rozplakal:-(
Ewelina mam madzieje ze Cie zab przestanie bolec, bo wiem co to znaczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tez sie ciesze ze jutro wigilia, pierwsza z naszymi skarbami :-):-):-)

Ja juz zmykam, i jeszcze raz zycze WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Dzieki dziewczyny
Ubuire ja jutro tak na wigilie a dzisiaj zrobilam zdjecie bo na tej stronie Nutrici co ktoras dziewczyna pisala to mozna kartki wysylac internetowe ze zdjeciem, slicznie wychodza, jak chcecie to zajrzyjcie
NUTRICIA - Od

reklama
Do góry