reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Kurcze dajcie jakis przepis kobitki!!:sorry2:

Karolki ja nie jestem pewna tych jego zabkow, tesciowa szumu narobila, czuc takie dwie zyletki i dziasla twarde, ale jakis spokojny ostatnio, nic mu nie dolega, tfu tfu.Takze sama juz nie wiem, moze juz mu wyszly??:-D:-Dmusze lyzeczka postukac, ale na serio czuje takie dwie zyletki, moj Carlo tez.Dalej sie slini i wszystko bierze do buzi.

Kira to tylko sie cieszyc , komfort bedziecie mieli o 100000razy wiekszy, bez porownania, fakt, zawsze to stres, ale jak wszystko dobrze bedzie zorganizowane szybciutko zleci.

reklama
Kira nawet nie bede pisała o jakich godzinach budził sie Macius bo dokładnie o tych samych co Adaś! :szok::-D:szok: jak bliźniaki no :tak:
A ja jestem niewyspana i na dodatek przeziębiona :wściekła/y: gardło mnie boli i ledwo mówie :-( mam nadzieje, że mały nie złapie tego ode mnie i to przed świętami! :no:

Luxik ja nie znam przepisu na uszka ale znam fajną strone www.gotowanie.wkl.pl czyli strona wielkie żarcie :tak: moze tam coś fajnego znajdziesz? :-)udanych wyrobów świątecznych Ci życze.

dziwne, coś mi zżarło pół posta. Chyba nie powinnam się żalić, bo co się wyżaliłam w nim to zezarło :confused:. Generalnie nie spię od 4 dni, Filip ciągle płacze i nic go nie interesuje, nawet noszenie na rękach. Teraz zasnął, ale ja w dzień nie umiem zasnąć, widocznie za mało zmęczona jestem. Nawet nic nie zaczynam sprzątać, bo jak za coś sie wezmę, to mój urwis sie budzi i tyle po sprzataniu. Pisałam jeszcze e zainteresowało go dzisiaj jedynie odbicie w lustrze i z 10 minut się śmiał do dzidziusia. Aha - i idę dzisiaj do lekarza, zobaczymy co powie. Syska - czyli ty pierwsza po pneumokokach? Jeszcze któras sie zdecydowała?

mrozik koniecznie napisz co lekarz powiedzial, mam nadzieje ze dobrze zrozumialam ze idziesz min zapytac o ten jego placz?bo moj maly tez marudz straszna:-(chociaz w nocy spi:tak:

Mrozik, chyba jestem pierwsza po pneunokokach,długo sie zastanawialiśmy,ale w koncu sie zdecydowaliśmy.Wiktoria już sie przebudziła i łobuzuje właśnie w swoim łóżeczku.Zobaczymy co przyniosą najblizsze dni,jak sie bedzie zachowywała.

rany mroziku!!!jak mi ciebie szkoda:-:)-(,daj mi tego malego szkrabka, co bys mogla sobie odpoczac.
A mamy nie mozesz wynajac chocby na jedna noc??sciagnij mu pokarm i zostaw mamie, przeciez tak nie mozna, napewno tez sie stresujesz a to nie dobre dla malego,on to czuje, popros o pomoc!!!Gdybym byla blizej.....oh odrazu bym ci go porwala:sorry2:Moze to zeby,kolka raczej nie bo 4 dni caly czas?, moze przeziebienie??Ja pamietam ze moj maly tez kiedys takie dni mial, tez chcialam isc do lekarza, ale Carlo mnie uspakajal, nie wiem do tej pory co mu bylo, tez spalam po 2,3 godzinki, moze to jakis oryginalny skok rozwojowy:baffled::confused:Powiedz zaraz jak wrocisz co lekarz powiedzial.

Raabit mrozik
dziekuje za stronki!!

reklama
Mrozik wspolczuje i poprawy zycze !!
Nie wyobrazam sobei tak 4 dni, moj po raz pierwszy w zyciu nie zrobil jeszcze dzisiaj kupy,a zawsze robi po 2-4, bidula strasznie sie meczy, patrzec na niego nie moge bo plakac mi sie chce z bezsilnosci :-(, poplakuje caly czas, a do tego dziwnie pcha raczki do buzi i w jednym miejscu caly czas taki jakby szarpal za dziaslo, wiec moze i u nas zaczyna sie cos dziac w temacie zabkow. Teraz zasnal, ale pojde go niedlugo budzic, bo potemw nocy mi nei bedzie spal:-(

Luxik nie pomoge ci z uszkami :-(, bo u mnie mama robi :-)

Do góry