reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

raabit on mi nie placze codziennie on tylko marudzi:tak:dzis mial tak caly dzien np. a zazwycaj pisze jak spi bo ostatnio nawet sporo podsypia w dzien:tak:a dzis marudzil caly dzien bez wzgledu na to co z nim robilam wiec go trzymalam i pisalam:-Dale to chyba te nasze zabki:-(a o zabawianie sie pytalam bo coraz czesciej widze ze maly nie chce sam sie bawic ani lezen nawet w slawetnym lezaku w ktorym spedzal pol dnia wczesniej:sorry2:

reklama
Luxik a co robicie wtedy z malym w restauracji, on spi w wozku czy foteliku, bo my nie chodzimy nie dlatgeo ze ja nie mam co jesc, ale nie chce mi sie malego tam rozbierac i potem znow ubierac w kombinezon, a poza tym co on biedny by mial tam robic?Jak u Was to wyglada, nie placze? Udaje Wam sie zjesc w spokoju?

Raabit ja np malego w lozeczku zawsze zostawiam w pieluszce, a jak bez pieluchy to klade na podlodze na rozku, a na rozek klade taki podklad (kazali mi takie kupic do szpitala na lozko po porodzie no i zostaly nieuzyte:-) ) a poza tym ukladam go tak ze jakby mu sie zdazylo uruchomic fontanne to tak zeby polecialo na podloge a nie na dywan :-D

dziewczyny przechlapane macie z tymi nockami i tym placzem:tak:u nas jest tylko nagminne marudzenie:sorry2:jak dzis wlasnie i nic go wtedy nie interesuje:-(zadna zabawka:no:,lezak,spiewanie,opowiadanie:no:wiec widzisz raabit ,ze tez staramy sie jakos temu zaradzic ale sie nie da:-Dtylko smarowanie dziasel ktore moge robic tylko co jakis czas bo nie wiem gdzie wychodzi zab a calych nie moge masowac bo tylko wywolam jakis stan zapalny:tak:albo bardzo podraznie:baffled:do tej pory tak nie bylo dlatego pozwolilam sobie ponarzekac a Ty na mnie tak napadlas jakbym mu krzywde robila:sorry2:meczace to strasznie bo niewiele mozna zrobic:baffled:ale taki placz to dopiero chyba jest jazda:-(a jeszcze w nocy...trzymajcie sie raabit i kozica:tak:

wiec widzisz raabit ,ze tez staramy sie jakos temu zaradzic ale sie nie da:-Dtylko smarowanie dziasel ktore moge robic tylko co jakis czas bo nie wiem gdzie wychodzi zab a calych nie moge masowac bo tylko wywolam jakis stan zapalny:tak:albo bardzo podraznie:baffled:do tej pory tak nie bylo dlatego pozwolilam sobie ponarzekac a Ty na mnie tak napadlas jakbym mu krzywde robila

Alez ja na nikogo nie napadam :szok: ja jestem bardzo spokojna i i o łagodnym usposobieniu :-D:-D:-D a to co robisz ze swoim dzieckiem to twoja sprawa :tak: juz sie nie wypowiadam, bo źle interpretujesz to co jest napisane i znowu zostane posądzona o czynną napaść na Karolki :-D

reklama
swoja droga kazdy nas pociesz ze po kolkach to spokoj bo ju dziecko wieksze, lepiej je i spi a tu ciagle niespodzianki:dry:swiete slowa mojej znajomej z ktora rodzilam : skoncza sie kolki, zaczna sie zabki - i tak nas nasze wlasne dzieci wykoncza:-D:-D:-D

Do góry