reklama
Luxik
:)
Tomola my tez jeszcze nie kapalismy w innym miejscu ale w restauracji to juz z nami byl,dzisiaj tez na przyklad, zjadlam spaghetti z krewetkami bez sosu na zyczenie i 2 lyki wina czerwonego, mam nadzieje ze nic malemu nie bedzie.
My choinke ubieramy w wigilie rano
Nasz Tomi czesto bawi sie sam, prawie zawsze, i tak jak ktoras z was mowila-szczegolnie kiedy jest nago, albo bez pieluchy to moze i pol godziny sie tarzac a lozeczku, albo na kocu ktory rozkladam na podlodze.
Kira rany, moj maly tez mi takie grypsy robi czasami
My choinke ubieramy w wigilie rano
Nasz Tomi czesto bawi sie sam, prawie zawsze, i tak jak ktoras z was mowila-szczegolnie kiedy jest nago, albo bez pieluchy to moze i pol godziny sie tarzac a lozeczku, albo na kocu ktory rozkladam na podlodze.
Kira rany, moj maly tez mi takie grypsy robi czasami
kozica
mama Jakuba i Juliana
Wyobraźcie sobie że Kuba dzisiaj przez to wczorajsze szczepienie zasnął dopiero o 14.15!!! A rano wstał ok. 7!!!! Cały dzień miał stan podgorączkowy :-( spał od tej 14. niecałe 3 godziny z przerwami kiedy płakał, ja już nie wiem co mu jest :-( to samo jest od kilku dni w nocy, jak płacze to nie można go w łóżeczku uspokoić trzeba na ręce brać i tak kilka minut nosić i może spać dalej ale za pół godziny albo za godzinę jest powtórka z rozrywki :-( . Dzisiaj to wstawałam chyba z 10 razy!!! Zdrzemnęłam się trochę po południu ale jak sobie pomyślę o nocy to mi się nawet kłaść nie chce....jestem załamana i nawet mi się nie chce nic do Świąt przygotowywać :-(
Kozica a co dałaś małemu na gorączke? bo my w takiej sytuacji podajemy paracetamol w czopku - dawka dla niemowląt
Karolki Natalia ma racje skoro tak często jesteś na forum to nie jest tak źle a ja mam leżaczek-bujaczek i jak musze coś zrobić w domu to biore ze sobą małego do pokoju lub kuchni czy łazienki i opowiadam mu co właśnie robie a on słucha z zainteresowaniem trzeba sobie jakoś dawać rade a tak przy okazji jesli trzymasz płaczące dziecko na rękach i drugą ręką piszesz na forum to nie dziw sie że mały płacze bo wyczuwa ze nie poświęcasz mu 100% uwagi
Luxik a jak Tomuś leży nago w łóżeczku bez pieluchy to nigdy nic nie zrobił?
Kira jak tam sytuacja na froncie?:-)
Karolki Natalia ma racje skoro tak często jesteś na forum to nie jest tak źle a ja mam leżaczek-bujaczek i jak musze coś zrobić w domu to biore ze sobą małego do pokoju lub kuchni czy łazienki i opowiadam mu co właśnie robie a on słucha z zainteresowaniem trzeba sobie jakoś dawać rade a tak przy okazji jesli trzymasz płaczące dziecko na rękach i drugą ręką piszesz na forum to nie dziw sie że mały płacze bo wyczuwa ze nie poświęcasz mu 100% uwagi
Luxik a jak Tomuś leży nago w łóżeczku bez pieluchy to nigdy nic nie zrobił?
Kira jak tam sytuacja na froncie?:-)
Kozica my też dajemy czopek ale wiem że niektórzy dają paracetamol w syropie. U nas czopek działa, chociaż czasami mimo tego mały bardzo źle sypia.
Dzisiaj jest zdrowy a tez śpi godzine i płakał już 2 razy chyba musimy to jakoś cierpliwie przetrwać chociaz wiem, ze jest ciężko
Dzisiaj jest zdrowy a tez śpi godzine i płakał już 2 razy chyba musimy to jakoś cierpliwie przetrwać chociaz wiem, ze jest ciężko
reklama
Podziel się: