reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Mrozik-no to zaszalejesz na wigilie:-D:baffled:biedna jestes.A z tą teściowa tez masz nieciekawie:baffled:niektórym ludziom to naprawde ciezko przetlumaczyc ze dzieci maja troche delikatniejsza skóre:baffled:ja bym pokazala co robi:dry:a powiem wam ze moj tata nawet specjalnie sie goli:-D-a zawsze brode nosil-zeby Adasia nie podrazniac:-p
My teoretycznie wedlug mojej pani pediatry od dzis powinnismy wprowadzac zupke zamiast jedej porcji mleka:dry:ale jakos nie mam odwagi na to:no:kto mi to wyjasni:confused:

reklama
Widzisz Kira - moja pediatra to powiedziała ze jak tylko Filip skończy 5 miesięcy to wszystko na raz mam wprowadzić - słoiczek, zupke, kaszke. I to jest ta sama pediatra któras mnie wprowadziła taką ostrą dietę :-D Myśle ze jak już próbowałaś coś podawać , to nie powinnaś się bać. Na pewno mu zasmakuje i będzie dobrze, bo chyba żadnych alergicznych oznak nie miał Adaś?

Dzieki Kozica:tak:
Mrozik bylismy juz 2 razy,za opierwszym razem dostal masc ktora pomogla ale nie mozna jej stosowac dluzej niz 3 dni bo jest ze sterydami,i jak skonczylam smarowac to wrocilo:baffled:wiec teraz przepisal druga z kwasem bornym-dzis mamy odebrac-zobaczymy:dry:podejrzewal lekarz AZS ale smaruje Emolium i nie pomaga:confused:

Rany, juz chyba z godzine sie zabieram do napisania tego..!!ciagle"cos"

Kira slodziuchny ten twoj Adas:-):-), musze sie pochwalic ze moj Tomek tez tak bawi sie stopkami .

Natalia
moj szkrabek tez nie jadl jeszcze nic ze sloiczka, dalam mu troszke soczku, ale jakis byl po nim nie taki i nie daje mu wiecej.

Odnosnie tego ze szkoda mi malego to tyczy sie tarmoszenia i ciurdania malego przez wszystkich, do tego beda ciotki ktorych jeszcze nie widzial.Nasz maly juz tez zasypial w gosciach i na noc z moja mama zostal,do knajpek z nami chodzi,ale jakos nie kwapi mi sie isc do tesciow, zla jestem na nich , i na wigilie poza krajem!!, pewnie dlatego tak podchodze do tego, probuje 1000 sposobow znalezc coby sie jakos wywinac, juz lepiej by mi bylo samej z moimi facetami:dry:
U nas po za tym jest calkiem inaczej, wy kobitki wszystkie rodzicow macie kolo siebie, ja moich 1000km, a tesciow, 40km.takze widzimy ich "stosunkowo" rzadko.
Ale koniec smutasow, bede robila uszka na wigilie, troche polskosci wniose, po za tym juz wiem co bedzie portugalskiego na stole, osmiornica:szok::no:i jak ja mam czuc zapach swiat:sorry2:, osmiornica:-(,zadnego karpia, kapusty, krokieciki z grzybkami jeszcze zrobie.
Mrozik ja jak ty ,tyle ze bede miala indyka gotowanego, ale poskubie troche tych pysznosci od mojego Carlo, moze jak poskubiesz troche ,nic malemu nie bedzie, sprobuj zacznij od porcji na zab.

Kira a robilas testy ? moj brat mial cos takiego, wstrzykuja pod skorke malenkie ilosci czegos na co on moze byc uczulony i wychodzi co to

reklama
Do góry