reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Ewelia właśnie puściłam małemu..(.leci a..aaa byly sobie kotki dwa:-D)super sprawa dzięki zalink:tak:
Piotrek zasnął o 19 na 3,5 godz i dlatego dopiero teraz go usypiam:sorry2: jeszcze mały smrodek sie kręci:dry:

Ewelia gdzie ty to radio znalazlas??cudowna sprawa!!Super pomysl dla tych wczesnie chodzacych spac i dla nocnych markow i ich mamus.
Dzieki za stronke-rewelacja!!:-)

No u nas tez grało,a teraz Adas spi:szok::-p
A my mamy znowu problem z ta wysypka:baffled:wszystko zniknelo,czyscitki,gladziutki policzek juz byl i wczoraj na moich oczach dostawal wysypki:szok:w ciagy 5 min wysypalo mu buzke,a nawet powieki:no:wieczorem znow do dermatologa-sama juz nie wiem co to za cholerstwo:baffled:no...ale przynajmniej mam pewnosc ze to nie skaza bialkowa:-p

Kira moj tez zasnal:szok:moze to to radio tak dziala:sorry2:
ta wysypka to pewnie alergiczna:dry:Karolowi wyskoczylo pare krostek na brzuchu a ostatnio wypralam w bobasie a nie w jelpie:baffled:ale doslownie jaest z 10 tych krostek wiec mu nie ulegne:-D

Jak ja patrze na zdjecia Piotrka jak miał to wstretne uczulenie i cała twarz wysypana to naprawde źle wygladało:no:Teraz tylko od czasu do czasu koło brudki ma lekkie zaczerwienienie ale to przez ślinotok:-D

Cześć mamusie!!!

Dawno nas tu niebyło i widze ze dzieje się u Was oj dzieje!
Niestety u nas też zaczęły się ząbki mały strasznie marudny w nocy budzi się o 1szej potem koło 7mej i koniec spania w dzień spi może po 15 min koszmar z wyjściem na spacer zanim go ubiore to strasznie płacze potem zasypia w wózku.
Pozatym odpukać zdrowy waży nieżle na prawie 4 miesiące które skończy w wigilie to chyba ma już z 8 kg. Wprowadziłam już marchewkę i jabłuszko nawet mu smakuje. Wozicie juz swoje maluszki w spacerówkach???
Ja bym chciała bo w gondoli ledwo sie mieści ale on jesczcze niesiedzi choć zaczyna już próbować.
Gorąco Was pozdrawiamy!!!
Gdybyśmy się już nieodezwali to dla Waszych rodzin:
Spokojnych, radosnych Świąt spędzonych w goronie najbliższych samych smakołyków na stołach bogatego Mikołaja:-D, a na nadchodzący rok samych szczęśliwych i niezapomnianych chwil z maluszkami!!!!Wszystkiego dobrego!!!!

reklama
Hej dziewczynki :tak:
my już po szczepieniu! mały waży 7,6kg i pani pediatra powiedziała, że wygląda jak półroczne dziecko :szok: wzięła go za rączki żeby zobaczyć czy sie podciagnie a on sam usiadł i pięknie prosto sie trzymał bez żadnego zachwiania! :tak: pani powiedziała, ze mały bardzo dobrze sie rozwija (nawet za szybko) i widać, że musi więcej jeść niz jest napisane na opakowaniu i prawdopodobnie dlatego tak sie budzi w nocy bo jest głodny :-( powiedziała, ze to minie i trzeba być cierpliwym :tak: poza tym mówiła zeby nie podawać samego jabłuszka i marchewki tylko zacząć wprowadzać zupki i obiadki bo to są bardziej wartościowe i kaloryczne rzeczy, a jabłuszko i inne owoce to tylko tak na przekąske. Nasze maleństwo wczoraj zjadło pół słoiczka zupki warzywnej także nie jest źle :tak:

Do góry