reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Wszystkiego najlepszego dla solenizantek

No niestety tak to jest, że jak już sa dzieci to czasu coraz mniej. Mój mały na szczęście w nocy w miarę spokojny chociaż nos ma momentami tak zapchany, ze az się zastanawiam jak on oddycha. Sama bym się denerwowała a co dopiero taki maluch. Ale w sumie to wydaje mi się, że jest lepiej. Tylko mnie znowu głowa boli. Najchętniej to bym ją wymieniła.

reklama
Najlepsze zyczenia dla solenizantek :-)

Ja tylko na chwile, poki Szymcio lezy na macie i czyms sie tam zajal, aktualnie gada do swojego odbicia w lustrze :-D
U nas noc byla ok, spal od 19:30, o 2 bylo karmienie, o 6:30 sie przebudzil zeby sie przeniesc ze swojego lozeczka do naszego :-) a potem spal do 8. U nas zabkow na razie nie widac. Dzis byla po raz drugi marchewka i smakowala :-) Poza tym od kilky dni krzyczy, chyba opanowal nowy sposob komunikowania sie z reszta swiata :-D

A ja dzis do poludnia wyslalam malego z mezem na spacer a sama poszlam do fryzjera, od razu lepiej sie czuje:tak:

Marianna dziękuje bardzo za życzenia.
Oliver śpi, w dzień coś nie za bardzo chciał spać i był marudny i teraz mi zasnął jak mam go kompac o 19 i kłaść spać:no:

Widze, że większość z nas ma ostatnio problemy ze spaniem naszych pociech :szok: co za cholera, że one nie chcą spać w nocy? :baffled::szok::wściekła/y:

Kurcze,rozlaczylo mnie:baffled:
Raabit-pozostaje nam tylko miec nadzieje ze to sie kiedys skonczy i wroci 8-10 a nawet 12 godzinny sen nocny:-D
A ja sie chcialam pochwalic czyms co wczoraj zauwazylam-Adas pełza:tak::-Dprzemieszcza mi sie po kocu i to niezle:happy2:a w dodatku podkurcza kolanka pod brzuszek a pupa w gorze-chyba Karolek tak robi-a nigdy nie podkurczal-a czytalam ze to pelzanie i te kolanka to wstep do raczkowania:tak:fajnie::rofl:

Niewiele nas z okazji niedzieli:-p
Ja musze dzis poprasowac,zabieram sie od 4 dni a naroslo tyle ze jak na to patrze to mi sie slabo robi:dry:

reklama
no ja tez tak mam z tymi ciuchami:dry:ale Karolowi juz bardzo czesto nie prasuje:tak:bez przesady;-)wczoraj tylko musialam firanki uprasowac a to to juz kara jakas:wściekła/y:zwlaszcza ta od Karola z Disneya cholerstwo:-D

Do góry