reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Hej Dziewczyny dzięki za troskę.
Z Oliverem już trochę lepiej, ale od rana do 16 musiałam go non stop nosić a on ciągle płakał z przerwami na 5 minutowe drzemki. Szok Jak mi go szkoda. A co do leczenia to przecież Hiszpania:wściekła/y::no::wściekła/y:

reklama
Ewelina, mam nadzieje ze u was juz troszke lepiej???:happy2:

Karolki ten twoj Karolek to jest wywijaka, kochany musi by, smiesznie ma z tym jedzeniem przez sen:-D,chyba rzeczywiscie mu szkoda czasu na jedzonko wiec sobie wciska je przez sen:-D

A my znowu po wieczornym show!:baffled::nerd::eek::frown::ninja2::oo2::rofl:Oh ten moj maluch mnie wymeczy!Od 22:30 do teraz koncertowal.Daje mu cycka, nuce, lulam--nic, woze w wozku, daje ciepla cherbatke,smoczek, lulam--nic, ryczy i ryczy i ryczy i.....itd.Kiedy opowiedzialam o tym lekarzowi tylko glowa pokiwal i sie usmiechnal, nasz maluch tak ma i juz, musze rano go wczesniej budzic, ale jak???? on obudzi sie okolo 7 rano i dalej spi, do 10:30, 11:00, myslicie ze powinnam go budzic??Juz raz tak zrobilam, to padniety byl jak nie wiem co, wiec go zostawilam, niech sobie aniolek spi.
Juz nie wiem jak mam poprzestawiac mu te godziny snu,pomozcie mi dziewczyny:nerd:
Z moim Carlo to juz naprawde nie wiem kiedy tak naprawde spedzilismy fajny wieczor we dwoje:-:)-:)-(, na dzis sie jako tako "naszykowalismy":cool2:, i co???chory, z migdalami wielkimi, katarem i pekajaca glowa sie obudzil:wściekła/y::no::wściekła/y::no: no coz..:sorry2:
Jestem wykonczona, czolgam sie w koncu do mojego wymarzonego, upragnionego lozka..!!:-):-)
Dobranoc kobitki

Luxik - mi tez sie wydaje ze lepiej obudzic troche wczesniej niz potem po nocach lulac:-) moze w koncu sie przestawi.
Karolki - to ci meza zazdroszcze ze cie tak wyrecza:-D

Hej!
Luxik ja też bym budziła wcześniej i próbowała wcześniej kłaść spać to pewnie tylko kwestia przyzwyczajenia, życzę powodzenia :-)
Karolki ja też Ci zazdroszczę męża :-)
Ja wczoraj chciałam sobie ułatwić i przespać bez budzenia więc nakarmiłam Kubę o 22.30 a on i tak o 4 się obudził! i kicha :-( może dziś będzie lepiej...
Życzę spokojnej niedzieli!

Luxik no to masz przboje z Tomkiem my takich problemów nie mamy małego usypiam o 21-22.00 i budzi sie dopiero ok 4-5.00 a czasem w ogóle w nocy sie nie budzi to zależy ile mleczka wypije przed snem a w dzień to staram sie aby juz od 17.00 nie drzemał tylko go czymś zajmuję może spróbuj wybudzać go szybciej tak jak ci radzą dziewczyny.Powodzenia:)
acha ja Twojego napisu na suwaczku tez nie widzę

miłego popołudnia!!

Klaudia kaszki glutenowe przy karmieniu butelka od 6-tego miesiąca. Kupiłam ostatnio w kiosku poradnik dla rodziców odnośnie karmienia i tam jest dokładnie co w którym m-cu wprowadzać.

Klaudia - jak karmisz butla to glutenowe waszki tak jak Madziara pisze od 6 , ale mozesz juz podawac kaszki ryzowe, wogole to czytalam ze najlepiej wlasnie od kaszek mleczno ryzowych zaczac rozszerzac diete, ja natomiast sie zabralam za marchewke i jabluszko:confused:. Ale mam nadzieje ze nic sie nie stanie. I chcialam sie pochwalic ze Zuzia zjadla wczoraj 4 lyzeczki jabluszka ale zmieszanego z moim mlekiem. I w zwiazku z tym mam pytanie nie pamietam chyba Kira mi tak poradzila zebym zmieszala z mlekiem, czy wszystko mozna tak zmieszac czy tylko jabluszko, bo jak powiedzialam o tym babci to sie skrzywila tylko:baffled: ale rzeczywiscie ladnie zjadla.

reklama
maz czasem mnie wyrecza:zawstydzona/y::sorry2:
kozica u nas to samo, niewazne o ktorej zje o 2 musi wstac na papu:wściekła/y:oa od 4 - to juz wiercenie na maksa:-(zgazowalo go ostatnio i juz:no:dzis wyl rano jak nie wiem, ja juz panika bo kupy wczoraj i dzis ciemne sa wiec juz spekulacje prowadze ze nie wiadomo co tam w nich jest:cool2:
mam nadzieje ze te kolki juz sobie pojda i nigdy nie wroca:tak:
Kira gdzie nam zaginelas???:-Dmam nadzieje ze nic sie nie stalo:tak:

Do góry