reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Oliver ma gorączkę 39. W nocy miał 38 i płakał, wiec poszłam do lekarza, powiedział, ze nic mu nie jest, ze gardło trochę czerwone i kazał zbijać temperaturę. -no ale 39 to już chyba bardzo dużo, Nie wiem co robić.

reklama
Własnie położyłam mojego bączka był na nogach 2,5 godz jak na niego to rekord zazwyczaj po 2 jest drzemka:-)
Nocka super jedna pobudka o 2 a potem juz o 7 rano:-)
Pampersy 3 są na Piotrka w sam raz i na długość i na szerokość nieraz przesika ale raczej jak ja mu źle zapne:-p
Karolina twój Karol to juz kawał chłopa:-D ja sie nie orientuje jak jest z 4-ami ale rzeczywiscie jak jest tylko 54 to lipa może inne marki pakują więcej??:confused:
Evelina może idz do innego lekarza trzymam kciuki za zdrówko Oliviera ucałuj go

raabit to pewnie wina Auchana bo tam bardzo czesto polki z artukulami dla dzieci swieca pustkami:wściekła/y: kiedys z kaszek nie bylo praktycznie zadnego wyboru moze ze 3 rodzaje, z pieluchami to samo:tak: moze jutro juz cos bedzie:-D

Hej!
Dziewczyny któraś z Was kiedyś pisała że na noc używa Huggisów? jak się mają cenowo do Pampersów? Czytałam że są dużo lepsze.
Kuba wczoraj niestety ryczał do 22 dostał jeszcze raz butlę (pierwsza była o 20 po kąpaniu) i zasnął, spał do 5.40 bo oczywiście kupę musiał zrobić i już było po spaniu nawet jak dostał jeść ;-) ale to i tak sukces że nie obudził się o 2 tak jak zawsze od prawie 4 m-cy :-)

Właśnie przeczytałam jeszcze złe opinie więc chyba trzeba będzie wypróbować i wyrobić własne zdanie na ten temat :-)

Ale ja to tak Ewelina lekarz nic ci nie dal na to czerwone gardlo??Moze rumianek cieply na to gardelko??i tak jak Madziara pisze , czopkami zbijaj goraczke.Bardzo wspolczuje :-(i trzymam kciuki za zdrowie maluszka.

Karolki niezla akcja z tym Karolkiem, ot tak sobie przy bananie usnal:-D:-D:-D

A ja uzywam jeszcze pampersow 2, moj rozbujnik jest szczuplutki i dluuuugi, numer 3 mamy az trzy wielkie paczki, tata mu kupil w promocji 50%,ale przy nozkach sa jeszcze za szerokie.
Moj maly ostatnio zle sypia, w nocy budzi sie 2 ,3 razy do cycka, a w dzien nie spi prawie wogole,cos mu sie poprzestawialo,ale radosny jest, bawi sie , gaworzy, czasami ryczy jak mu nudno.

ewelinakol buziaki dla malego:tak:
Luxik on nie tylko usnal przy bananie ale on go jadl - spiac, ja staralam sie tylko do buzki lyzeczka trafic a nie pomyslalam ze mogl sobie drzemke uciac:baffled:jak sie pochylilam pozadnie to zobaczylam ze buzka otwarta szeroko czeka na nastepna porcje a oczy zamkniete:szok:wiec zakonczylam posilek a Karol sie przytulil i pospal sobie na kolanach - ja go chyba nigdy nie zrozumiem z tym jego jedzeniem:no::zawstydzona/y: przez 2.5 mca pil mleko tylko na spaniu( bo jak nie spal to zjadal bardzo malo, szkoda mu bylo czasu:-D), moze mu sie przypomnialo ze mozna jesc spiac:-p
Karol tez sie dzis wiercil ale dopiero od 5 a poza tym dzis tatus dyzurowal w nocy wiec nie jestem za bardzo w temacie:zawstydzona/y:

reklama
Ewelina duzo zdrowka dla dzidziusia !!

U nas dzis noc byla spokojna, ale dwa karmienai byly, ajj kiedy tak te nasz dzieciaczki beda przesypialy cale noce....

Karolki tego wlasnie tak roszeczke zazdroszcze mamą karmiacym butelka, ze mozna czasami sie wyspac gdy dyzur przy dziecku ma tata :-)

Do góry