reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Cześc dziewczyny:)
Moja też robi bąbelki a teraz upodobała sobie ssanie dolnej wargi ust i przy tym mruczy jakby sie żaliła. Karolki my tez tylko jak wstałyśmy to zaczęłyśmy ćwiczyć:) i czasami podnosi a czasami jej sie nie chce i śmieje si przy tym na głos :) Ale mimo to umówiłam sie do lekarza dla świętego spokoju. U nas kupki z rana srednia a potem popołudniu po spacerku mega:) Na szczęście coraz mniej wodnista i zielona:)

reklama
kupiłam Esputicon dam dziś wieczorem i zobaczymy, już teraz się boję tego ryku :-(. Odebrałam wyniki posiewu moczu- wszystko ok. ufffffffffff! a tak się bałam ;-)

kozica wlasnie sobie przypomnialam:-)jak placze wlacz suszarke - u nas dzialalo rewelacyjnie choc sama w to wczesniejnie wierzylam - jezeli to kolka to powinna byc cisza:-Du nas musiala chodzic na 2 stopniu bo 1 nie wystarczal:tak::-Dpowodzenia

Dziewczyny. przypomnialo mi sie ze kiedys kolezanka dala mi nazwe leku, jej synkowi tez nie pomagaly espumisany i te podobne a ten podobno swietny. GRIPE WATER - woda koperkowa. Ja osobiscie nigdy nie mialam okazji wyprobowac - naszczescie:-) Ale jak nic innego nie bedzie skutkowalo to mozecie sprobowac

Dziewczyny sukces!!! Kuba nie ryczał !!! kręcił się w łóżeczku 50 min i troszkę czasami popłakiwał ale zasnął bez noszenia!!! :-) Mam nadzieję że teraz będzie już tylko lepiej :-)

kozica ja stosowałam gippe water poszły mi 2 buteleczki ale pod koniec 3 m-ca juz nie pomagało tak natomiast sab jak najbardziej pomógł. Po 4 razie juz nie dawałam jej bo sama robiła to co trzeba:) a suszarka au nas nie sprawdziła sie :( u nas ta woda kosztowała 18 zł czytaj Szczecin -błonie

reklama
Hej dziewczynki :-)
Skąd wy macie tyle czasu żeby ciagle siedzieć na forum? :szok:
Chciałam napisać tylko, że nam nie pomagał ani Infacol, ani suszarka czy Esputicon nic! zbawiennym lekarstwem okazał sie Sab Simplex! polecam każdemu! zużyliśmy dwie buteleczki i po kolkach, bólach brzuszka i złym samopoczuciu nic nie zostało! :-D jeśli ktos może sobie kupić to bardzo polecam! :tak: podobno po 4 m-cu życia te wszystkie problemy mijają wiec już niedługo wszystko będzie dobrze :tak:

Mam do was pytanie czy skoro zaczynamy podawać już maluszkom coś innego niż tylko mleczko czy myjecie swoim maluchom dziąsła? (bo wiadomo ząbków jeszcze nie ma). Ja czytałam że należy czyścić maluchom buźke w środku bo po tych wszystkich jedzonkach typu marchewka, jabłuszko czy inne rzeczy gromadzi sie kwas w buzi i powinno sie to myć! :szok: widziałam firmy Canpol takie szczoteczki do ząbków i dziąsełek i zastanawiam sie czy powinnam kupić? :baffled: jak to jest u was?:confused:

Do góry