reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

Karolinka sliczny ten Twoj marchewkowy potworek:-) co do tej alergii to może masz racje wlasnie dzwonie do lekarza zeby mala zarejestrowac, bo moze trzeba faktycznie mleko zmienic.

Zmykam bo moja maruda mi nie pozwala siedziec:-)

reklama
Czesc :-)
widze ze znow pojawil sie problem czestego wstawania w nocy. Jak juz pisalam pare dni temu u nas jest tak samo, bylo juz tak fajnie, a teraz znow 2-3 razy w nocy sie budzi. W wiekszosci zrzucałyscie to na skok rowojowy, a ja wczoraj w jednym z poradnikow na temat zywienia niemowlat przeczytalam, ze jezeli dziecko juz sypialo ladnie, a teraz znow budzi sie czesciej na jedznie to moze to oznaczac ze juz sama piers nie wystarcza.
Poza tym spotkalam dzis znajoma, ktora ma roczne dziecko, i mowola ze jest ponoc jakis kleik ktory mozna zrobic na mleku matki, i takie cos powinno dziecko na dluzej zapelnic np wieczorem.
Szymon konczy za dwa tygodnie 4 miesiace, wiec jak bede wtedy u lekarza to popytam o to, a teraz pozostaje mi wstawac i karmic :-)
Co do kup to u nas caly czas rzadkie , a nawet bardzo rzadkie, w iloscie 3-4 na dzien. Jeszcze nam sie nie zdarzyl dzien bez kupy.
Karolki a ta marchewke podawalas ze sloiczka czy sama robilas? I ile maly zjadl?

Kira nie widac napisu pod suwaczkiem??????Czy wy dziewczyny tez nie widzicie????jesli tak to cos jest zle z tym suwakiem, no bo ja widze:confused::confused:

Janbor
a ty oprocz cycka dajesz bobo inne mleko?tak z ciekawosci pytam,czyzbysmy tylko z mrozik na cycku jechaly???

Karolek
jest niesamowity z ta marchewka na buzi:-D:-D

Dziewczyny moj maly ma biegunke:-(juz 4 razy rzadka kupke zrobil dzisiaj,od czego to moze byc??do tego poklasluje moze ma to cos wspolnego??przy czym najczesciej jest biegunka??

Ola Oliver tez cycolowy dzidziuś. I tez już prawie przesypiał noce a potem zaczął sie często budzić, ale już powoli mu mija.

Luxik - jak widać jest jeszcze troszkę cycusiowych dzieciaczków :-D
Jak ma biegunkę i kaszle to może lepiej zadzwoń do lekarza i podpytaj. Może to jedno i drugie od czego innego? Biegunkę może mieć jak zjadłaś coś nowego - nawet 4 dni temu
Napis pod suwaczkiem tez widzę
Karolki - super zdjęcia, będzie miał fajna pamiątkę :tak:
Ja podczytywałam mamusie lipcowe , chodzi mi o wagę dzieciaczków, jestem przerażona, żaden nawet nie waży tyle co mój Filip - czemu on tak strasznie rośnie ? Już mam problem z fotelikiem, bo ledwo co sie mieści, wkładam go w body, bluzeczkę i bluzę, bo w kurtkach czy śpiworkach już nie daje rady go włożyć do fotelika. :baffled: Wiem że jest proporcjonalny, tzn i waga i wzrost są na tych samych centylach. Może ten skok rozwojowy go "dopadł" i teraz będzie w zwykłym tempie rósł?

reklama
tomola daje mu sloiczki - dzis byla marchewka gerbera:tak:
zjadl mysle ze 2 lyzeczki napewno, ale dawalam ze sloiczka wiec ciezko powiedziec:-)
Luxik moze to jakis wirus albo cos zjadlas?

Do góry