reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Janbor - takie charszczenie w gardle to moze byc m.in. zalegający pokarm. Mój Filip tak ma (bońcia, on to chyba wszystko ma ;-)). Jesli nie kicha i nie kaszle to myślę ze jest ok, nam tak lekarka mówiła. Możesz psikać sterimar do noska, nie zaszkodzi
Kira mój mały tez różnie spi jeszcze sie chyba to nie unormowało bywa że wstanie po 4 godz....jak sie kreci po 3 godz to zazwyczaj wystarczy smoczek i przekręcenie na boczek(spróbuj moze u Adasia tez to przejdzie)albo daje herbatke fakt że po herbacie wstanie za godzine lub dwie na mleko ale czytałam zreszta na forum w innym watku że tak sie powinno robic żeby właśnie odzwyczaic częstego wstawania w nocynp dzis w nocy wstał po 4 godzinach i tak sie smiał jak podeszłam wiedziałam że nie jest głodny tylko poprostu sie przebudził wtedy smok i na boczek zazwyczaj pomagaU nas nie jest tak że kiedys spał długo a teraz krótko tylko to sie miesza np wczoraj wstawałam raz o 3, a dzis w nocy juz 3 razy
Natalka-próbowałam tych sposobów.Dzis w nocy nawet nie roilam herbatki tylko jak sie obudzil to dalam wode bo nie przepada i moze nie bedzie mi sie tak czesto budzila ten maly bąk wypil cała butelkeczyli nie tak łatwo mi pójdzie
Kira ja mam jeszcze taki patent że jak sie rozbudzi to nie biore go z łóżeczka na ręce tylko podchodze przekładam na boczek daje w takiej pozycji na leżąco butle i jak skończy cichutko odchodzę od łóżeczka:-)(oczywiście jak nie płacze tylko tak marudzi bo jak wielki ryk to troche poprzutulać trzeba )
Karolki
Podwójna mama:)
boze ale sie rozpisalyscie godzina spaceru i nadazyc nie moge
ze spaniem u nas podobnie jak u Natalii;-)dzis tez sie wiercil i dostawal smoka i przewracanie na bok tez idealnie dziala
Janbor ja bym moze alergie obstawiala:-(moze stad te problemy ze malej mleko nie pasujesama nie wiem.Skoro kupa zielona i boli brzuch.Juz nie masz pomyslow to moze zrob test zeby sprawdzic uczulenie na bialko mleka krowiego, nic innego mi do glowy nie przychodzi...
Dzis Karol dostal marchewke i calkiem sporo zjadl!!!bylam w szoku tak mu smakowalo!!! jablko nie przeszlo a marchewka - prosze tylko pomaranczowo bylo wszedzie bo pomagal sobie lapka
Zobacz załącznik 60719
Zobacz załącznik 60720
Zobacz załącznik 60721
ze spaniem u nas podobnie jak u Natalii;-)dzis tez sie wiercil i dostawal smoka i przewracanie na bok tez idealnie dziala
Janbor ja bym moze alergie obstawiala:-(moze stad te problemy ze malej mleko nie pasujesama nie wiem.Skoro kupa zielona i boli brzuch.Juz nie masz pomyslow to moze zrob test zeby sprawdzic uczulenie na bialko mleka krowiego, nic innego mi do glowy nie przychodzi...
Dzis Karol dostal marchewke i calkiem sporo zjadl!!!bylam w szoku tak mu smakowalo!!! jablko nie przeszlo a marchewka - prosze tylko pomaranczowo bylo wszedzie bo pomagal sobie lapka
Zobacz załącznik 60719
Zobacz załącznik 60720
Zobacz załącznik 60721
reklama
Natalka to masz łatwiej-Adas od razu ryk jak tylko sie obudzia smok u nas nie przejdzie-wylatuje z buzi z prędkością światła
Karolki-brawo dla Karolka
Ola pytam bo nie widze napisu pod spodema owszem lubie Kubusiazaraz obejrze suwczki
U nas mija dzis 10 dzien jak Adas pije pepti i smarujemy mu ten policzek mascia i niczadnej poprawyulewa tez-moze troszke mniej i nie pchna wymiotami ale nadal ulewa-zaczynam sie zastanawiac czy to faktycznie jest skaza bialkowamoze warto by sie przejsc do dermatologa
Karolki-brawo dla Karolka
Ola pytam bo nie widze napisu pod spodema owszem lubie Kubusiazaraz obejrze suwczki
U nas mija dzis 10 dzien jak Adas pije pepti i smarujemy mu ten policzek mascia i niczadnej poprawyulewa tez-moze troszke mniej i nie pchna wymiotami ale nadal ulewa-zaczynam sie zastanawiac czy to faktycznie jest skaza bialkowamoze warto by sie przejsc do dermatologa
Podziel się: