reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Janbor - takie charszczenie w gardle to moze byc m.in. zalegający pokarm. Mój Filip tak ma (bońcia, on to chyba wszystko ma :szok:;-)). Jesli nie kicha i nie kaszle to myślę ze jest ok, nam tak lekarka mówiła. Możesz psikać sterimar do noska, nie zaszkodzi

No wlasnie kichac kcha i to dosyc czesto ale nie zauwazyłam kataru i zdarzy sie tez czasem kaszel ale to raczej chyba jak jej sie ulewa i sie tym zakrztusi, sama nie wiem bo na chora nie wyglada.

Kira mój mały tez różnie spi jeszcze sie chyba to nie unormowało bywa że wstanie po 4 godz....jak sie kreci po 3 godz to zazwyczaj wystarczy smoczek i przekręcenie na boczek(spróbuj moze u Adasia tez to przejdzie:tak:)albo daje herbatke fakt że po herbacie wstanie za godzine lub dwie na mleko ale czytałam zreszta na forum w innym watku że tak sie powinno robic żeby właśnie odzwyczaic częstego wstawania w nocy:sorry2:np dzis w nocy wstał po 4 godzinach i tak sie smiał jak podeszłam wiedziałam że nie jest głodny tylko poprostu sie przebudził wtedy smok i na boczek zazwyczaj pomaga:-p:-DU nas nie jest tak że kiedys spał długo a teraz krótko tylko to sie miesza np wczoraj wstawałam raz o 3, a dzis w nocy juz 3 razy:sorry2::dry:

Pod spodem jest napisane ile miesiecy ma nasz maly :tak:
A wiesz co?jak robilam ten suwak widzialam tam tez Kubusia Puchatka, pomyslalam sobie o tobie bo ty lubisz Kubusia Puchatka :-)

Natalka-próbowałam tych sposobów.Dzis w nocy nawet nie roilam herbatki tylko jak sie obudzil to dalam wode bo nie przepada i moze nie bedzie mi sie tak czesto budzil:tak:a ten maly bąk wypil cała butelke:-Dczyli nie tak łatwo mi pójdzie:sorry2:

Kira ja mam jeszcze taki patent że jak sie rozbudzi to nie biore go z łóżeczka na ręce tylko podchodze przekładam na boczek daje w takiej pozycji na leżąco butle i jak skończy cichutko odchodzę od łóżeczka:-p:-)(oczywiście jak nie płacze tylko tak marudzi bo jak wielki ryk to troche poprzutulać trzeba :-p:-D)

boze ale sie rozpisalyscie:szok: godzina spaceru i nadazyc nie moge
ze spaniem u nas podobnie jak u Natalii;-)dzis tez sie wiercil i dostawal smoka i przewracanie na bok tez idealnie dziala:tak:
Janbor ja bym moze alergie obstawiala:-(moze stad te problemy ze malej mleko nie pasuje:no:sama nie wiem.Skoro kupa zielona i boli brzuch.Juz nie masz pomyslow to moze zrob test zeby sprawdzic uczulenie na bialko mleka krowiego:confused:, nic innego mi do glowy nie przychodzi...
Dzis Karol dostal marchewke i calkiem sporo zjadl!!!:szok:bylam w szoku tak mu smakowalo!!! jablko nie przeszlo a marchewka - prosze:-D tylko pomaranczowo bylo wszedzie bo pomagal sobie lapka:sorry2:
Zobacz załącznik 60719

Zobacz załącznik 60720

Zobacz załącznik 60721

Karolina brawa dla twojego marchewkowego synka:-Dna drugim zdjeciu wyglada jakby sam stał:szok::-D
Mój pierdzioch wstał własnie wiec lece bo marudzi:wściekła/y:

reklama
Natalka to masz łatwiej-Adas od razu ryk jak tylko sie obudzi:-pa smok u nas nie przejdzie-wylatuje z buzi z prędkością światła:-D
Karolki-brawo dla Karolka:tak:
Ola pytam bo nie widze napisu pod spodem:confused:a owszem lubie Kubusia:laugh2:zaraz obejrze suwczki:-p
U nas mija dzis 10 dzien jak Adas pije pepti i smarujemy mu ten policzek mascia i nic:no:zadnej poprawy:dry:ulewa tez-moze troszke mniej i nie pchna wymiotami ale nadal ulewa-zaczynam sie zastanawiac czy to faktycznie jest skaza bialkowa:confused:moze warto by sie przejsc do dermatologa:dry:

Do góry