reklama
Ciąża daje nam juz we znaki mi od kilku dni tak strasznie dokucza kręgosłup ze nie jestem w stanie normalnie funkcjonowac ,z prawej strony mam taki ból który przeradza sie jakby w skurcz dosłownie płakać się chce .Wczoraj przyszedł masazer co chwile sobie go włanczam ale jakos narazie efektów nie widze a opinie miał super .
No własnie zastanawiam sie czy nie iść do lekarza bo wizyte u połoznej mamdopiero za dwa tygodnie a ostatnio jak jej wspomniałam to powiedziała ze to normalne i mówiła o jakis plastrach!!!ale w ciązy plastry jakoś wole nie ryzykować .Ból jest naprawde nie do wytrzymania i kiedys czytałam ze moze to być ucisk na jakies nerwy wkoncu dziecko coraz większe ,a zadnej ciąży tego nie miałam nie wyobrazam sobie cobedzie dalej a tu jeszcze 15 tygodni
nie wiem czy nie chodziło jej o plastry takie wymuszające właściwe napięcie mięśni, po masażu często się takie przykleja, dają ulgę poprzez odpowiednią postawę(nie są wielkie,tak na pół pleców)
albo chodziło jej o te rozgrzewające, też trochę pomagają,ale tylko chwilowo
albo chodziło jej o te rozgrzewające, też trochę pomagają,ale tylko chwilowo
współczuję zatwardzeń,
Za dobrze być nie może, grunt, żeby wszystkie te przypadłości naraz nie dopadały.
Nie mów hop ja i zgagę mam (po wszystkim i kilkanaście razy dziennie) i zatwardzenie i hemoroidy się zaczynają, więc mam wszystko naraz.
gag
Fanka BB :)
a ja mam juz dosyć tych dolegliwości żoładkowych!!!! czasem to jest mi wstyd, jak przy innych zaczyna mi sie odbijac, cofac - ooookropieństwo!!!
Kochane moje, powiedzcie mi w jakich pozycjach spicie? czy tylko na lewym boku??? bo ja nie wytrzymuje cały czas na lewym i przekrecam sie na prawy i na plecy, a czasem to zdarzy mi sie dosyc długo pospać na plecach!
Kochane moje, powiedzcie mi w jakich pozycjach spicie? czy tylko na lewym boku??? bo ja nie wytrzymuje cały czas na lewym i przekrecam sie na prawy i na plecy, a czasem to zdarzy mi sie dosyc długo pospać na plecach!
reklama