reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

reklama
Hej kochane. Mam pytanie do doświadczonych mamuś - powiedzcie mi czy przed porodem miałyście biegunkę? Bo mnie czyści od rana już nie mam siły i teraz nie wiem, czy to jelitówka czy organizm się oczyszcza przed porodem (gdzieś słyszałam, że tak może być?) Nie wiem co robić, bo w poniedziałek mam być w szpitalu przygotowywana do cesarki i nie wiem czy dotrwam do tego poniedziałku....:-(

mamusia ja nie miałam..
ale moesz nimeć przed porodem , bo organizm sam się oczyszcza i szykuje do porodu...
więc wszystko możliwe że to juz :-)
wiem ze któreś dziewczyny miały biegunke więc niech też się wypowiedzą:tak:

Ja też nie miałam, ani za pierwszym ani za drugim razem.

Mnie niestety boli tu i tam, piersi pogryzione i z nawałem, więc bolą okrutnie, na dole też jestem obolała, co prawda siedzę normalnie ale szału nie ma (jeden szef na śluzówce i otarcia), do tego macica dawała ostro popalić, nie obyło się bez tabletek.

Osobiście wolałabym jak Kamcia ;-)

Ja też nie miałam, ani za pierwszym ani za drugim razem.

Mnie niestety boli tu i tam, piersi pogryzione i z nawałem, więc bolą okrutnie, na dole też jestem obolała, co prawda siedzę normalnie ale szału nie ma (jeden szef na śluzówce i otarcia), do tego macica dawała ostro popalić, nie obyło się bez tabletek.

Osobiście wolałabym jak Kamcia ;-)
:-D

hope współczuje..

mnie krocze bolało przy 1 ciąży za to macica nie:-D teraz odwrotnie

na a sutki chyba jeszcze po 1 ciazy wyrobione wiec nie bolą:tak:

Do góry