reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

Mam poważny problem nie wiem co się dzieje dziś rano znowu wymiotowałam i w trakcie wymiotów które były czerwone czułam krew w ustach, teraz byłam w ubikacji załatwić 2 i jak wycierałam się zauważyłam dużą ilość krwi na papierze, wiem że może się to zdarzać przy hemoroidach ale ja ich nie mam. Czy któraś miała coś takiego.
widzę że się już dowiedziąłaś co to..
mi sioę porobiły wewnętrzne przy porodzie , no ale na szczęście nie wyszły na zewnątrz...
dostałam dobre leki i maść , i zniknęły:tak:
ale wiem ze przy kolejnym porodzie mogę się ich znów spodziewać:dry:

Hej Dziewczyny współczuje tych hemoroidów, co to musi byc za ból

A ja dzisiejszej nocy nie wyspałam się bo kłuło mnie w pochwie przez całą noc, takie kłucie pulsacyjne jakby ktoś ciągnął w dół :szok: Ból nieprzyjemny ale do wytrzymania.Czy to dzidzi tak napiera czy szyjka może się skracać czy to normalny objaw rozrastania się wszystkiego? Czy któraś z Was wie co to? Teraz mnie tak od czasu do czasu zakłuje.
też mam czasem takie kłucie jakby mi ktoś szpilkę wbijał w mięcho w środku..
nieprzyjemne to takie:sorry2:

Mi się zdarzyło 3 razy, że brzuch bolał nisko, jak pęcherz,w okolicy blizny po cc i bałam się, że to blizna coś nie domaga. Ale to mogły boleć zrosty bo się wszystko naciąga. Gin nic złego nie wypatrzył. A czasem kłuje mnie szyjka i wtedy boli właśnie w pochwie. Ale co się dziwić jak teraz takie obciążenie dostaje? A każdego dnia nasze kurczaczki przybierają i jeszcze kopią nas po tych szyjkach. Czytałam gdzieś, że tak pi razy oko tygodniowo dziecko przybiera ok 100 gram i macica rośnie, do tego wody. To musi być niesamowite obciążenie. Dlatego nas tak boli czasem :(

takie bóle też mi się zdarzają , tyle że ja nie miaałam nigdy cesarki:sorry2:
ale mam właśnie jakby mi ktoś na wysokości jak się robi cięcie tak ścisnął wszytsko albo ciął... nie wiem skąd ten ból..
ale często jest krótkotrwały więc nic tym nie robię , czekam aż przejdzie

reklama
ja wieczorami mam tez dziwne bule bóle brzucha po prawej stronie pod zebrami. i to chyba z przemeczenia, bo po nocnym odpoczynku przechodzi a wieczorem znowu. poprostu musze chyba wystopowac i wiecej lezec w ciagu dnia. no tak brzuszek rosnie, oj rosnie

Mnie od kilku dni taka zgaga pali, że mi życie uprzykrza.. w pierwszym trymestrze jak mnie łapała to jakaś łagodniejsza, a z ta już sobie nie radzę. No i nie wiem co to jest, że po (nie przez cały czas, sam koniec) seksie to rwie mnie okrutnie prawa strona na wysokości blizny po wyrostku,ale aż nie do wytrzymania.. Po dłuższej chwili przechodzi.. Miała tak któraś z Was? Bo mi padnie ugorem pożycie.. :-D

współczuje zgagi,
łudzę się,że może mnie nie dopadnie, prooszę..
Wystarczy mi permanentne zatwardzenie, testowałam te czopki glicerynowe, działają doraźnie to fakt, ale popijam lactusolum ,liczę że bardziej sie unormuje

dziewuszki czymś się zatrułam, męczę się od 3 nad ranem i nic mi nie przechodzi. nie mam juz rozwolnienia, ale cały czas jeździ mi w brzuchu i jest mi niedobrze. co mogę zjeść, a czego nie powinnam?
pomóżcie kochane bo juz wymiękam :(

napewno odradzałabym mleczne napoje bo mozesz mieć gorączkę żołądka i jeszcze zaczniesz wymiotowac , no i nic ostrego ani ciężkostrawnego..

a co mozesz... hmmm może jakiś chlebek z lekkim serkiem i gorzka herbata albo własnie suchary...?
nie jedz też nic co ma skórkę : pomidory jabłka... itp...
i pij duzo wody

reklama
Do góry