reklama
zanka07
Fanka BB :)
no ten ból był tak jak ja okres ale baaardzo nisko bolało i aż mnie zimne poty oblały :-(
wisienka87
ja mam czasem dokladnie tak samo jak gag. Ale moja gin powiedziala ze czasem takie bole moga wystepowac, takze staram sie tym nie martwic.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Na wszelkie bule najlepszy odpoczynek i ew nospa.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Teraz to normalne,brzuszki są coraz cięższe nawet jak nie sa duże.
o normalnych zakupach (3-4 godziny łażenia to moge sobie pomarzyć).Po godzinie łażenia już wymiękam, muszę usiąść, a najlepiej zapakować sie do auta i wrócić do domu, a potem do łóżeczka i pospać.
Mąż się cieszy, bo po kinie chce wracać do domu, nie ciągnie mnie już żeby połazić..Albo zajdę do empiku, kupię książkę i już wracamy, do łózeczka ,poczytać i pospać.
Mąż się cieszy, bo po kinie chce wracać do domu, nie ciągnie mnie już żeby połazić..Albo zajdę do empiku, kupię książkę i już wracamy, do łózeczka ,poczytać i pospać.
Ostatnia edycja:
zanka07
nie no ja byłam w sklepie tylko po coś na obiadek, nic nie dźwigałam więc nie wiem !
Na zakupy 3-4 godzinne to bym się nie wybrała póki co, jakoś w ciąży mam ograniczoną cierpliwość do.. wszystkiego i wszystkich, hihi :-)
Na zakupy 3-4 godzinne to bym się nie wybrała póki co, jakoś w ciąży mam ograniczoną cierpliwość do.. wszystkiego i wszystkich, hihi :-)
reklama
marzena9
Mi się zdarzyło 3 razy, że brzuch bolał nisko, jak pęcherz,w okolicy blizny po cc i bałam się, że to blizna coś nie domaga. Ale to mogły boleć zrosty bo się wszystko naciąga. Gin nic złego nie wypatrzył. A czasem kłuje mnie szyjka i wtedy boli właśnie w pochwie. Ale co się dziwić jak teraz takie obciążenie dostaje? A każdego dnia nasze kurczaczki przybierają i jeszcze kopią nas po tych szyjkach. Czytałam gdzieś, że tak pi razy oko tygodniowo dziecko przybiera ok 100 gram i macica rośnie, do tego wody. To musi być niesamowite obciążenie. Dlatego nas tak boli czasem