reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

Teeq to wiem co czujesz !
Zawsze cieszyłam się z każdego remontu a teraz? Modlę się o jego szybki koniec... no i szybkie sprzątanie bo z tym spaniem to nic nie można zrobić pożytecznego, aaaaa !!!!!

reklama
U mnie pojawił się nowy objaw: spać, spać i jeszcze raz spać !!!!!!
Mam remont w domu ale marzę tylko o spanku. Czy któraś z Was ma podobnie ???

Pozdrawiam

Ja tak mam cały czas hahaha, chociaż gdy byłam na L4 kilka dni, no i w weekendy jest o niebo lepiej, bo po prostu jestem bardziej wyspana. Ale mogłabym spać za pieniądze ;)

reklama
Ja poprzednio tak miałam,że przychodziła godz.11ta i ja zasypiałam na stojąco,byłam nietomna w robocie i modliłam się o godzinę 14tą żebym mogła do domu już iść:) A teraz jest odwrotnie:(

Do góry