reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

A ja się dzisiaj czuję cudownie dobrze :rofl2:

Chociaż noce są koszmarne, nie mogę spać, bolą mnie znowu biodra i nie ma takiej pozycji w której nic mnie nie boli :baffled: Denerwuje mnie poduszka, TZ, kołdra, wszystko jest nie takie. Jeszcze tydzień i powinno się normować, ooooj oby dane mi było mieć książkowo wszystko i za tydzień wszystko minie jak ręką odjął :tak::-):-):-)
Czekam na powrót apetytu...

reklama
hej
Ja od dwoch dni, strasznie wymiotuje :(((
Chociaż jedyne co jestem w stanie zjeść to bułka z białym serkiem i tak kończę w łazience :(
Nie wiem co robić....

A ja tylko mogę podziękować za taką ciążę i to drugą tak lekką:tak:Nie dokucza mi wiele.Skończyło się już wieczne ssanie,mdłości nie mam żadnych,senność tylko wieczorami a tylko wzdęcia,spinanie i brzuch pod sufitem wieczorami przypominają mi o ciąży:tak:Wrócił mi apetyt na wędliny i mięso.Czuję się świetnie czego i Wam życzę.:-)

Dziewczyny, a mnie od 2 dni strasznie boli podbrzusze, moze nie sa to skurcze ostre, ale nieustajace bole (ciagnie mnie) . wczesniej tez je odczuwalam ale duzo mniejsze.

u mnie też wzystkie dolegliwoci powoli przechodzą... nawet ból głowy :szok::-D
choć czasem jest nie do wytrzymania:baffled:
i na zczęcie (odpukać) jezcze nie miałam zgagi...
gdzie w poprzedniej ciąży jak już pisałam miałam zgagę całe 7 miesięcy aż do porodu i to baaaaardzo często w ciągu dnia:eek:

hej
Ja od dwoch dni, strasznie wymiotuje :(((
Chociaż jedyne co jestem w stanie zjeść to bułka z białym serkiem i tak kończę w łazience :(
Nie wiem co robić....

współczuję ale ja niestety też nie znam jakiegoś cudownego sposobu na spotkania z wielkim uchem :-( trzymaj się mocno niedługo minie

A ja tylko mogę podziękować za taką ciążę i to drugą tak lekką:tak:Nie dokucza mi wiele.Skończyło się już wieczne ssanie,mdłości nie mam żadnych,senność tylko wieczorami a tylko wzdęcia,spinanie i brzuch pod sufitem wieczorami przypominają mi o ciąży:tak:Wrócił mi apetyt na wędliny i mięso.Czuję się świetnie czego i Wam życzę.:-)

zazdroszczę ;-) mnie jeszcze wszystkie te dolegliwości trzymają ale jest światełko w tunelu że się skoczą

Dziewczyny, a mnie od 2 dni strasznie boli podbrzusze, moze nie sa to skurcze ostre, ale nieustajace bole (ciagnie mnie) . wczesniej tez je odczuwalam ale duzo mniejsze.

może no-spa?

Zazdroszczę tutaj dziewczynom, które gotują. Bardzo mało to robię, rzadko siedzę też w kuchni. Nie trawię mięsa, jestem przewrażliwiona na wszelki smak i zapach. A do tego cały czas siedzę w pokoju i nic nie robię, a tak chciałabym jakieś pożyteczne działania począć. Ale motywacji żadnej nie mam... Ech... Śniadania dziś na przykład nie zjadłam. A ponoć kobieta w ciąży powinna być szczęśliwa, tak mój lekarz mi powiedział :)

reklama
Cześć dziewczyny. Dołączę do Was - niestety do grona tych, które ściskają toaletę i haftują oraz męczą się z mdłościami i zgagą... Ciężko jest i choć bardzo cieszę się z tej ciąży to mam juz dość przemawiania do kibla w niezrozumiałym języku ;)

Do góry