reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

a ja nie mam zadnej reklamy wiec nie wiem o czym mowicie :p

edit: aaa bo ja mam w ogole reklamy wylaczone i mi nie wyskakuja

Ostatnia edycja:
reklama
a mnie ta reklama rozwala, mam ochotę pierd*** w komputer. Do tego mam zamiar jutro urodzic, albo najpozniej zacząc w sobote rano, bo tesciowa przyjezdza. Mój dzis juz 4 piwko pije i jak sie zacznie to chyba za łeb go wezme a pozniej będe do szpitala turlała. ja leże na kanapie jak wieloryb w koszuli w paski, szeroko szeroko.. mam naerwa cos mi sie chce i nie wiem co.

hahahaha aina ulzyj sobie :-D
Z tym smiechem to prawda, ja juz kiedys Wam pisalam, ze laska co byla ze mna na oddziale byla juz przeterminowana i ile ona kilometrow na korytarzu narobila to tylko jej biedne nogi wiedzialy i wystarczylo, ze posiedziala ze mna godzinke i po kolejnej godzinie pojechala na porodowke ;-) szkoda tylko, ze sama siebie nie umiem tak rozbawic ale chyba zaraz wlacze sobie na Youtube smieszne filmiki z wypadkami na placu zabaw dzieci kiedys jak to ogladalam to prawie sie zesr*** bo mi zwieracze puszczaly :-)

A swoja droga to taka pyszna lasagne mi wyszla z sosem beszamelowym, ze opierniczylam pol brytwany i dopiero sie zczailam po czym ja tak wale, a moj P. to ucieka z pokoju do pokoju, bo az go w oczy szczypie hehe oj biedny lekarz, ktory mialby mi dzisiaj rozwarcie sprawdzac :-D

haha Mandrzejczuk ja to chyba będę gdzieś sobie Twoje teksty na kartkach spisywała i będę je wszędzie ze sobą nosić.. Jakby mi się humor popsuł to wystarczy że wyciągne taką karteczkę, przeczytam i padne ze śmiechu ;P

Mandrzejczuk ubawiłaś mnie. Ale ja nie lepsza bo dzisiaj fasolka po bretońsku u nas więc lepiej żebym skurczy dzisiaj nie miała na porodówce bo ogłoszą skażenie nuklearne i zostanę posądzona o terroryzm i użycie broni biologicznej. Teraz jak to napisałam to przypomniałam sobie, że są specjalne programy sprawdzające sieć w poszukiwaniu połączeń pewnych słów w celu tropienia terrorystów a ja użyłam właśnie 2 więc nalot w nocy jakiś służb mam jak w banku :D:D:D Albo umrze ktoś ze śmiechu jak przeczyta o naszych ciążowych dolegliwościach buachacha! No to pozdrawiamy pracowników służb specjalnych i prosimy o wyrozumiałość i zaniechanie aresztowań kobiet na ostatnich nogach co mogą urodzić w każdej chwili i zatrzymanie na 48h w celu przesłuchań może się źle skończyć :D:D:D

A ja Was dziewczyny rozumiem, bo u mnie dziś do obiadu była surówka z kiszonej kapusty i mam podobny problem:) I tym oto sposobem, chcąc czy nie, musimy z porodem poczekać przynajmniej do jutra, co by trochę przeszło:)

reklama
Do góry