reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

reklama
ja wogóle ostatnio jestem jakaś "zagazowana", a dziś to chyba sobie bełtne, nie dobrze mi bleeeee.. mały od rana nic, budze go i nic.

mandrzejczuk trzymaj kciuki,zebym przed przyjazdem teściowej sie wykluła:p
jolek moja zgaga na Ciebie przeszła:-)

aina hahah dobra ty mas ztermin przede mna to ok puszcze cie przodem

Mnie tez disiaj zgaga daje popalic, chyba przez to, ze od wczoraj wypilam chyba ze 3 litry gazowanej wody jablkowej...kurde od tygodnia tak mnie suszy, ze hoho

reklama
Ja już myślałam wczoraj że coś się ruszy, tak mnie brzuch bolał jak na @.. i to coraz mocniej i mocniej.. W końcu zasnęłam, rano obudziłam się i oprócz spinania brzucha nic.. :(

Do góry