reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

a oprocz zgagi w gardle caly dzien mam wrazenie ze mam zgage w brzuchu tak mnie dziwnie szczypie...zamulilo mnie, ze hej polezalam z nogami w gorze 2 godz i nic dalej balony, az w koncu zasnelam, spalam ze 3 godz, wstalam humor mam do bani, zdazylam sie juz poplakac i nawrzeszczec na P. a dlaczego to sama nie wiem do tego nie moge sie normalnie zalatwic taki mam ucisk, wszyskto leci mi z rak, pobilam szklanke, babka ziemniaczana jak zwykle mi nie wyszla...pieklam wiecej niz trzeba bylo, a mimo to surowa w srodku...aj...ten piatek 13-go nie jest dla mnie szczesliwy

reklama
A czy tu mogą marudzić tylko ciężarne? Bo jeśli mylicie, że po porodzie nic was nie będzie boleć to jesteście w błędzie :-D Bolą całkiem nowe miejsca i jeszcze bardziej niektóre stare :-p

oj tam ale bedzie sie mozna chociaz w pol jakos zgiac i w koncu przestane sie obijac o wszystkie meble, a w nocy jak wstaje na siku to juz automatycznie pepek musze reka zaslaniac zeby sie nie nadziac na komode i umywalke w lazience :-D

jolek oddawaj zgage:-D ale pod warunkiem,że kopniesz mnie w tyłek na szybszy poród... *******c* juz dostaje...

oj tam ale bedzie sie mozna chociaz w pol jakos zgiac
ha ha i tu jesteś w błędzie, po cc, to lepiej się w żadną stronę nie zginać,szczególnie jak są jeszcze szwy.

Głowa mnie pobolewa od wczoraj, hmm może za dużo spię? bo junior zaczął spać po 4-6 godzin, więc i ja spię wiecej,co chyba nie jest dobrym wyborem.

reklama
Do góry