reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

No już niedługo he he jak miną w ogóle :D
Ledwo mnie siedzenie przestało boleć to pobiegłam zaliczyć pawika!! Co za dzień.. ale słyszałam wczoraj dziewczyny, że wymioty świadczą o tym że wszystko jest ok, chodziło o hormony i takie tam, więc paw jest powodem do zadowolenia hi hi hi

reklama
Mnie mdli z rana, ale jeszcze nie wymiotuje, pewnie niedługo to się zacznie...
Ja słyszałam, że powinno się jeść migdały, to pomaga na mdłości, nie wiem ile w tym prawdy, jutro kupię i się przekonam..
Ja staram się jeść mało, ale częściej.. no i jakoś daję radę, narazie:)))

Hej Dziewczyny

Byłam wczoraj u mojego gina gdyż miałam straszne mdłości.
Przepisał mi preparat witaminowy ELEVIT który w 50% niweluje ciążowe dolegliwości takie jak bóle głowy, mdłości, wymioty.

Preparat zawiera dużo witamin z grupy B które są bardzo pomocne przy tego typu dolegliwościach.

Powiem Wam że biorą preparat od wczoraj i dzisiaj rano miałam tylko lekkie mdłości a męczyły mnie straszne przez cały dzień, najbardziej rano.
Może to jest jakieś rozwiązanie na polepszenia samopoczucia ???

poniżej link do ulotki o preparacie:

Elevit

pozdrawiam

Hej dziewczyny!
Ja jak narazie calkiem dobrze sie czuje,mdlosci nie mam, tylko ten dziwny smak w ustach, caly czas musze cos przegryzac zeby sie go pozbyc.W poprzedniej ciazy mialam straszne mdlosci od ok 6 tc i trwaly to 13tc, nie wymiotowalam ale mdlilo mni e24 godziny na dobe, uff mam nadzieje ze tym razem mnie to ominie.
Podobno pomaga picie imbiru.

U mnie mdłości jeszcze się nasiliły. Ledwo żyję dzisiaj, a tu jeszcze trzba się synkiem zająć. No masakra. Misia ta woda z cytryną rzeczywiście trochę pomaga tylko, że na krótko, ale zawsze coś. We wtorek mam wizytę u gina więc zapytam o ten ELEVIT. Może pomoże!:baffled:

Kobietki nie wiem co robic tak sie czuje żle wymiotuje i ciagle mnie dusi w przełyku az takim kwasem jakims że boli całe gardlo, masakra:angry:kupiłam Rennie ale jakos nie pomaga wczoraj w nocy do 4 sie meczyłam tak mnie dusiło az wymiotowalam. W poniedzialek ide do gina niech mi cos zapisze :wściekła/y:bo nie dam rady:angry:

A ja się czuję coraz gorzej...Z każdym tygodniem gorzej i gorzej :baffled::dry:
Nie dość, że piersi nadal bolą, biodra i więzadła, zaparcia, to jeszcze doszedł ból głowy i mdłości :errr: Nie śpię po nocach a potem nie mogę wstać do 11 a od dwóch dni podsypiam też po południu, nic mi nie smakuje, na nic ni mam ochoty, ciągle czuję niesmak. Nie nadaję się do życia, buuuu :no:

reklama
A ja mam wrażenie, że u mnie jest lepiej :tak:. Mdłości od kilku dni prawie nie mam, odbija mi sie oczywiście co chwilę , ale jakby wzdęcia minęły, moze dlatego, że nie miałam ostatnio takiego problemu z zaparciami...niesmak w ustach okropny,ale nie przez cały czas. Ogólnie czuję sie lepiej, lżej. Nadal śpiąca, ale nie aż tak strasznie. Ale ile pochłaniam jedzenia:szok: co godzinę niemalże burczy mi z głodu w brzuchu i jak zaraz czegoś nie zjem, to aż mnie boli żołądek!!! masakra!!! ale apetyt poza tym kiepski. Hope - a już myślałam, że Ci się uda nie mieć tych wszystkich dolegliwości...

Do góry