reklama
Marita45
Fanka BB :)
Dziewczyny jak tak piszecie o swoich dolegliwościach to sobie myślę, że ze mną chyba coś nie tak;-), bo ja jeszcze prawie nic nie odczuwam. Jedyne co to szybciej się męczę i częściej jestem głodna. Może u mnie przydzie jeszcze czas na mdłości i wymioty, bo to w sumie dopiero początek 6 tyg.
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Marita ja mam dokładnie tak jak TyGdyby nie brak @ i II na teście wcale bym się o ciążę nie podejrzewałaCzuję się znakomicieNo,bimbałki mi urosły i lekko pobolewają ale poza tym nic
createdbylove
No ja też jako tako czuję się w miarę, trochę mnie mdli, ale nie wymiotuje..
bolą mnie piersi, niesamowicie, no i brzuch jak na okres, najbardziej wieczorami...
bolą mnie piersi, niesamowicie, no i brzuch jak na okres, najbardziej wieczorami...
marsta
Witam kobietki.
Mam nadzieję, że macie się dzisiaj dobrze.
Ja wprost przeciwnie. Od rana mam bliskie spotkania z toaletą . Najgorsze że do 15 jeszcze tak daleko i trzeba wytrzymać w pracy.
Mam nadzieję, że macie się dzisiaj dobrze.
Ja wprost przeciwnie. Od rana mam bliskie spotkania z toaletą . Najgorsze że do 15 jeszcze tak daleko i trzeba wytrzymać w pracy.
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Właśnie a kysz,a kysz
Z Radkiem to mnie zaczęło delikatnie mulić rankami około 8 tygAle to było tak tylko z pół godziny zaraz po przebudzeniu,nawet mi to wcale nie przeszkadzałoAle te zaparciaTrwały ze 3 tygodnie ale tyłek mi tak zmasakrowały,że wolę już więcej takich przygód nie doświadczać
Z Radkiem to mnie zaczęło delikatnie mulić rankami około 8 tygAle to było tak tylko z pół godziny zaraz po przebudzeniu,nawet mi to wcale nie przeszkadzałoAle te zaparciaTrwały ze 3 tygodnie ale tyłek mi tak zmasakrowały,że wolę już więcej takich przygód nie doświadczać
klaudusiaNK
Kobitki jeszcze wszystko przed Wami :-) Ja na początku też żeby nie test pozytywny i brak @ to bym nie podejrzewała, że jestem w ciąży... wszystko się zaczęło pod koniec 7 tygodnia i trwa do dziś Ale dziś już czuję się lepiej więc chyba powoli wszystko odpuszcza. Prznajmniej warto mieć nadzieje
Tichonek o zaparciach też niestety coś wiem tylko, że mnie w pierwszej ciąży złapały pod koniec ciąży.... Ku**a myślałam, że rodzę!!! Teraz miałam jak na razie tylko raz ale trochę zmądrzałam, bo jak nie robie więcej niż 2 dni to jem dużo błonnika albo wchodzą jeszcze czopki w grę - niestety. Ale lepsze to niż męczarnia.
Tichonek o zaparciach też niestety coś wiem tylko, że mnie w pierwszej ciąży złapały pod koniec ciąży.... Ku**a myślałam, że rodzę!!! Teraz miałam jak na razie tylko raz ale trochę zmądrzałam, bo jak nie robie więcej niż 2 dni to jem dużo błonnika albo wchodzą jeszcze czopki w grę - niestety. Ale lepsze to niż męczarnia.
Ostatnia edycja:
reklama
kicek856
Zaciekawiona BB
Kobiety nie mam sily czuje sie okropnie wymiotuje mam zgage dwa dni pije cole i nic leze plackiem iz miska obok nie wstaje bo tak mi sie w glowie krwciJeny co sie ze mna dzieje bylam w ciazy dwa razy ale tak jeszcze nigdy nie mialam caly czas spie nie jem bo sam widok mnie odstrasza Poradzcie co zrobic