reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

reklama
Dziewczyny jak tak piszecie o swoich dolegliwościach to sobie myślę, że ze mną chyba coś nie tak;-), bo ja jeszcze prawie nic nie odczuwam. Jedyne co to szybciej się męczę i częściej jestem głodna. Może u mnie przydzie jeszcze czas na mdłości i wymioty, bo to w sumie dopiero początek 6 tyg.

No ja też jako tako czuję się w miarę, trochę mnie mdli, ale nie wymiotuje..
bolą mnie piersi, niesamowicie, no i brzuch jak na okres, najbardziej wieczorami...

Witam kobietki.
Mam nadzieję, że macie się dzisiaj dobrze.
Ja wprost przeciwnie. Od rana mam bliskie spotkania z toaletą . Najgorsze że do 15 jeszcze tak daleko i trzeba wytrzymać w pracy.

Tichonek nasze maluszki mają prawie tyle samo dni więc może nas jeszcze dopadną te "uroki" ciążowe. Oby nie! A kysz, a kysz...:-D
Marsta trzymaj się dzielnie!;-)

Właśnie a kysz,a kysz:-D:-D
Z Radkiem to mnie zaczęło delikatnie mulić rankami około 8 tyg:sorry2:Ale to było tak tylko z pół godziny zaraz po przebudzeniu,nawet mi to wcale nie przeszkadzało:sorry2:Ale te zaparcia:szok:Trwały ze 3 tygodnie ale tyłek mi tak zmasakrowały,że wolę już więcej takich przygód nie doświadczać:baffled:

Kobitki jeszcze wszystko przed Wami :-) Ja na początku też żeby nie test pozytywny i brak @ to bym nie podejrzewała, że jestem w ciąży... wszystko się zaczęło pod koniec 7 tygodnia i trwa do dziś :baffled: Ale dziś już czuję się lepiej więc chyba powoli wszystko odpuszcza. Prznajmniej warto mieć nadzieje :-D
Tichonek o zaparciach też niestety coś wiem tylko, że mnie w pierwszej ciąży złapały pod koniec ciąży.... Ku**a myślałam, że rodzę!!! Teraz miałam jak na razie tylko raz ale trochę zmądrzałam, bo jak nie robie więcej niż 2 dni to jem dużo błonnika albo wchodzą jeszcze czopki w grę - niestety. Ale lepsze to niż męczarnia.

Ostatnia edycja:
Marita45 ja dopiero niecały tydzien mam mdłości - wczesniej mialam wręcz apetyt! co przybrałam majac apetyt to zrzuciłam przy mdłosciach +2 - 2 :-) kurczę ta Cola naprawdę działa!

reklama
Kobiety nie mam sily czuje sie okropnie wymiotuje mam zgage dwa dni pije cole i nic :no: leze plackiem iz miska obok nie wstaje bo tak mi sie w glowie krwci:angry:Jeny co sie ze mna dzieje bylam w ciazy dwa razy ale tak jeszcze nigdy nie mialam caly czas spie nie jem bo sam widok mnie odstrasza :angry:Poradzcie co zrobic :angry:

Do góry