reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Nareszcie mam trochę czasu, żeby napisać. Pada za oknem no i przytłacza ta pogoda strasznie...
Ciesze sie razem z tymi, którym udało sie w tym miesiącu zafasolkowac ;D
Ja jestem jeszcze na etapie starań :-[ Wczoraj miałam najniższą temperaturę w cyklu, wiec i intensywność przytulanka była ;)
Zobaczymy jak to sie będzie miało do zafasolkowania...
Któras z was wspominała mi kiedyś, ze ma nieregularne cykle, i ze prubujecie od 10 dnia do @, i do niej mam pytanko, jak wyglada u Ciebie wtedy ze sluzikiem? Bo u mnie jak żeśmy zdecydowali, ze przytulanko będzie codziennie, to jakoś skąpo :-[
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Hej Gwiazdeczko no więc dokładnie tak jest - tzn. ja tak mam, wcześniej kiedy nie było próbowania w okresie płodnym to sluzik był piękny i różne odmiany a teraz ani nie widzę różnicy w rodziaju śluziku ani wogóle jest go jakoś mniej???Nie wiem ?

Cześć Dziewczyny!
Jestem gocha i prypatkowo natknęłam sie na ta strone z czego sie bardzo cieszę! Od trzech miesiecy staram sie zafasolkowac ale obawiam sie ze cos jest nie tak bo nie moge zaskoczyć :(Mysle ze mam blokade dlatego ze strasznie chciałabym juz mieć maleństwo!

Dziękujęiekuje anusienka!Świetnie, ze u Ciebie to samo, bo ja tez juz zaczęłam sie martwic co zemną. Sama tez nie wiem , czy to dobrze, czy źle, ze tak go mało.Szkoda, ze nie ma ginekologa online, co? moznaby było sie o wszystko wypytać ;)

Witaj gosiu2255 w naszym gronie!

Gwiazdeczko Próbowałam w tym miesiacu syrop- guajazyl- było lepiej z ilością ale jesli chodzi o jakość tzn. jakieś róznice czy surowiczy czy śliski itd....to szkoda gadać.Zazdroszę dziewczynom które mogą to odróżnić!!!!!!!!!1

reklama
jeżeli chodzi o wiesiołka... to serdecznie polecam...pytałam nawet gin na ten temat... powiedziała że jak najbardziej... ja tez zawsze miałam problem z odróżnieniem śluzu... ale odkąd biorę wiesioła takiego w kapsułkach (3razy dziennie od 5 dc do owulacji) to nie mam problemu... śluzu jest dużo wiecej i łatwy do rozróżnienia...
może wam ułatwią  te plansze...:)
plansz9.jpg

Do góry