reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Sama juz nie wiem chyba jak mi sie znowu teraz nie uda zafasolkowac to pojde do gina pogadac.Na razie modle sie zebym poszla tam tylko potwierdzic wyniki tesciku ;)

reklama
Ja juz sama nie wiem bola mnie piersi i pobolewa w krzyzu i brzucho ale przed @ zwykle tez tak mam :( dzisiaj mi sie troche w glowie zakrecilo ale mysle ze to moje nastawienie powoduje ze szukam jakis objawow na sile ;)

Ja ostatnio byłam u ginekologa  i sie zapytałam czy ze mną wszystko ok ze juz 3 miesiące sie staram i nic a on na to zebym poszła do domu do męża i o tym zapomnia ła i zaczeła sie cieszyć miłoscią i przyjemnąścia a wtedy wszystko bedzie ok. Bałam sie ze przy moim tyłozgięciu bede miała jakieś problemy ale powiedział ze gdyby mi tu zaprosił babeczki z tyłozgięciem które zafasolkowały to by mu sie nie zmiesciły do przychodni   ;D wiec jestem dobrej myśli

reklama
Do góry