reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

No no :) a czy to tylko kolega hihi :) nie no zartuje!Ale to pewnie bedzie wojna:):) ja to sie ciesze na kazdy weekend ze mezus bedzie bo ja dopiero powoli z domciu zaczynam wychodzic:) A co do klamania...ja tez nie umialabym oklamac meza...tylko kochanie pilnuj bys sobie nie popsula czegos!bo jak pisalysmy faceci to straszne zazdrosniki!!!:):) a teraz ty i dzidzia najwazniejsza!!

reklama
LILITH no wiem wiem to napewno tylko kolega poprstu dawno sie nie widzielismy i mamy sobie tyle do opowiedzenia a najgorsze heh ze umowilismy sie na spotkanie na sobote a maz wziol sobie wolna:p

Cześć dziewczynki. Ja byłam wczoraj u lekarza i przepisał mi narazie tabletki antykoncepcyjne, powiedział, że jak zacznę starania to zacznę od Clostylbegytu, Luteiny i innych, a jeśli to nie pomoże to zostałam zaproszona na laparoskopowe zmniejszanie (wycinanie fragmentu) jajników :) do dr. Klimczaka :) prawdę powiedziawszy, to nie mam pojęcia co to jest, ale dajemi niewiele większe szanse na zajście w ciążę niż 50 %. Dla optymisty jest to aż tyle, a dla pesymisty tylko tyle, więc wolę być opymistką jak narazie :) Z moim facetem jakoś się powoli zaczyna lepiej układac, więc takie małe szczęścia poprawiają nastrój. teraz czekam tylko jeszcze na inne wyniki i zobaczę,czy się załamię, czy podniosę do nieba :)

Majeczko - ominą mnie nieprzyjemności kroplówek z lekami. A ciebie mam nadzieję głębsza depresja też ominie. Jak Ci kiedyś pisałam - trzeba wierzyć - inaczej życie nie jest wiele warte. a o faceta się nie martw - porozmawiajcie o tym, szczerze, a wierzę, że okaże się że on cierpi nie mniej niż ty i bardzo Cię kocha i nigdy nie odejdzie. mi mój dzisiaj powiedział, że go boli, że nie może spełnić mojego marzenia. jednak faceci są wspaniali. wierzę w was słoneczko. Serduchem jestem z Tobą.

Buziaczki dla wszystkich, odezwę się za parę dni :)

Dobry wieczor.

LILITH spotkalam sie dzis z tym kupmlem fajnie bylo:) bardoz mu sie podbal moj brzusio :) maz oczywiscie zazdrosny hehe ale lubie jak jest zazdrosny:) ostatnio to jakos wykozystuje:) wiem wiem nie dobra jestem :)

Hihi siostra ja tez czasem lubie!ale wkoncu powinni zrozumiec ze chyba niemaja o co byc zazdrosni i powinni zaczac sie dorosle zachowywac:)
ciesze sie ze bylo fajnie!najwazniejsze ze jestes zadowolona!jeszcze ci nie mowilam ze ja mam teraz urwanie glowy i to jeszcze wieksze!moja krolica(ktora wczesniej byla niby samcem)urodzila wczoraj kroliczki!dobrze ze jest mezus i pomaga!co 2 godziny karmienie a nie jest latwe bo to mame trzeba trzymac zeby ich nie skrzywdzila!byla za mloda i je odrzucila!ciagle jestem spiaca...najgorzej bylo mi wstac w nocy!ale maluchy sa cudne!i jest ich az 4!narazie slepe lyse i bezbronne ale wkrotce(za jakies 10 dni ) beda slicznymi kroliczkami!
postaram sie zamiescic za niedlugo zdjecia!powiem ci ze to juz moje 3 maluchy:)tylko wczesniej 1 krolica sama sie zajmowala i miala ich tylko po 2:):)
caluje!!!uciekam papac!bo ciagle mnie ssie a ja wogole nie mam apetytu:(i znow schudlam...

łojejku Lilith uwielbiam króliczki-cudeńka po prostu :)-koniecznie wklej zdjatka ,jak już będa owłosione ;D-miałam kiedyś czarnego z białymi dodatkami miniaturke-cudo, był superowy,śmiałam się do łez kiedy robił bryknięcia ;D

Nomnie tez ta slabosc zostala i tak oto mamy w domu 6 krolikow:)
aja od malego mialam kroliki i pewnie bede juz miala do starosci:)
tak jak i szczury pajaki i psy:)

reklama
malinka no napewno!:) ja teraz mialam miec celibat ale przyznam ze pare razy zlamany...we wtorek ide do gina i juz napewno go zdejmie!wkoncu takie dni spedzone w lozeczku na takich przyjemnosciach to napewno nie jest czas stracony!
co do kroliczkow to niby fajowo!bardzo sie ciesze!ale az strach co bedzie potem bo ciezkobedzie mi je oddac szczegolnie po tym ze je wychowalam itd...no a 6 miec nie moge...mam jeszcze przeciez mase innych zwierzakow...

Do góry