reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

no to ześ mnie Lilith pocieszyla..z humorkami gorzej..hmm..coż;)..lipa..jej ja chce juz by była koncówka czerwca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!By wrócila moja siotrunia, by dzidzius pojawił sie na swiecie!!!!:) to bedzie cuudowne -wyczekane lato:)...przybęda..powróca utesknione osóbki:)!
coś mam nosa,ze bedę miała synka;)..

reklama
Kochane dziewczynki kolejny raz bardzo dziwekuje wam za wsparcie!!!

USG mam na grudzien - wiec sie zalamalam...:-(. A boli niemilosiernie. lekarz przepisal mi tylko tabletki rozkurczowe i to wszytko co.... A w przyszlym tyg owulacja...Ale jak tu sie starac jak n ie dosc ze jakas infekcja to fizycznie chyba bym tego seksu z bolu nie wytrzymala.... i przykro mi ze tak jest....

pozdrawiam wszystkie mamusie i te ktore zapewne juz nie dlugo obwieszcza swiatu ze im sie udalo!!

MAJECZKO kurde to kupa czasu ale jestes dzielna dasz rade

LILITH bo widzisz ja slina jestem hehe zartuje czasem zalamka ale jakos ide dalej :) wiesz dziszaj znalazlam czas zebypogsdac z kolega z dawnej szkoly:) fajnie bylo:)

Malinko ciesze sie ze spedzilas troszke czasu odsterowywujac sie!! to pomaga tobie i dzidzi!no tylko ty uwazaj bo wiesz jacy sa ci nasi mezowie zazdrosnicy hihi!zaraz sobie cos ubzduraja i sie przetlumaczyc nie da!!
A silna to ty jestes i to bardzo!:):) Caluje!!slodkich snow zycze!!!:)

Majeczko a jakos inaczej prywatnie sie nie da?to szmat czasu!a ciebie jeszcze boli:(:(

No jestem pierwsza na liście. Troszkę mnie to przeraża...zostaly 3 miechy :) dzisiaj idziemy do szkoły rodzenia na pierwsze zajęcia. Może mnie to trochę uspokoi :)
pozdrawiam was cieplutko:)

Lilith Tobie mdłości już przeszły? Bo ja podpisuje się pod tym samym co Rusałka - cały dzień, koszmar...i tak juz próbuje odliczać ile czasu tak jeszcze...

Baska przeszly mi juz jakis tydzien temu ale wymioty , choc czasem jeszcze sie cos zdazy:( a mdlosci jak mdlosci pozostaly troszke!ale tak jak pisalam to juz 13 tydzieni to normalne!wam tez przejdzie !! wiec glowa do gory!

Malinko no to sie nie dziwie!lepiej sie do takich rzeczy nie przyznawac:)mozna sobie wiele klotni zaoszczedzic!!!:)

Izabelko nic sie nie boj!!!bedzie wszystko dobrze!jej ja sie juz nie moge doczekac!a ty bedziesz taki szczesliwiec:):)

reklama
IZABELKO bedzie dobrzer bedziemy sie wspierac

LILITH powiedzialam mu :) nie lubie klamac z reszta nie potrafie no i zadowlony nie jest a my z kolego umowilismy sie na sobote na ciacho :)

Do góry