reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

LANA bardzo się cieszę że jest dobrze....

m.a.l.i.n.k.a musze byc silna... życie odemnie tego wymagało... niestety nie zawsze ono było takie łatwe jak dziś...
trzymaj się... dzis tez przekazuję Ci moją siłę...

moniolek  ja tez zauważyłam słoneczko... nowy piękny dzień...

LILITH  gdzies czytałam ale nie pamiętam gdzie że w początkowej fazie ciąży bardzo często zdarzają się jakieś infekcje... ale one nie szkodzą dzidziolkowi...(oczywiście trzeba to leczyć tak jak pisała LANA)

Rusalka  gdzieś czytałam że boisz się igieł... to może poczekaj i zobacz co przyniesie los... (wiem...wiem... ja też zawsze jestem niecierpliwa)

reklama
wiem wiem -cierpliwosć i wiara;)-poki co troszke jednak te dwa testy-(jeden 27dc, drugi32dc)negatywne-sciągnęły mnie na ziemię-a czas pokarze jak jest naprawdę...ja jednak czuje ze @ jest tuż ..tuż...boli brzunio..:(

Axxa dziekuje ci bardzo!!! tez slyszalam ze nie szkodza moja przyjaciolka (ma juz slicznego bobaska) tez zaszla w ciaze na uplawach i miala je jeszcze bardzo dlugo i czesto i wszystko bylo oki!! tylko ja sie wystraszylam ze to nie uplawy ale dziwny sluz!!! mamy ze slaska napisaly ze taki przezroczysty to tez ciazowy :): ;D jestem juz spokojniejsza!!

Lilith ja będąc w ciąży z moją Wikulą też miałam często zapalenia jakięś swędziawki podobno to większość ciężarnych tak ma-dostawałam tylko tabletki dopochwowe i pomagało ale za jakiś czas znowu to samo podobno to uroki ciąży ale trzeba to leczyć.Niczym się nie zamartwiaj wszystko będzie o.k :)

biedne dzidzi.

No można powiedzieć, że urlopik mi służy załatwiłam mnóóóóstwo spraw padam.

Lilith ja biorę luteinę i nie zauważyłam zmian śluzu. Być może to jakaś drobna infekcja. Jeszcze jedno pytanie może głupie - a miałaś badanie moczu? Moja koleżanka dostała na początku ciąży jakiś bakterii w moczu i musiała brać tabletki.

Moniolek no wlasnie niemialam jeszcze zadnych badan!!! ale to dlatego ze wolelismy poczekac do tej wizyty 27.09 zeby teraz nie robic jakby cos sie mialo stac :(:(
Ale juz wiem co i jak :) to jest sluzik ciazowy i wszystko jest oki! nic juz nie piecze :):)

za to znow dostalam mdlosci i kreci mi sie w glowie!

No na chwilke przeszlo i juz strasznie mnie naciaga ....no coz...ide sie klasc...ale wam sie pochwale...niewiem czy to od ciazy czy nie....ale mam piekne wlosy!!!! grube lsniace i o dziwo sie kreca :):) nie tak bardzo tylko delikatnie :):) a na buzi moze i wyladnialam ale mam tak zmeczone oczy ze szok :(

reklama
Do góry