reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Lilith...ciesze sie ze ciaza ci sluzy
Lana...mam nadzieje ze nastepne badania beda OKI...tego ci zycze
Lana...mam nadzieje ze nastepne badania beda OKI...tego ci zycze
LANA
Fanka BB :)
Moniolek niby takie są przesądy i w większości się sprawdzają ,ale ja byłam jakiś ewenement tak jak Lilith miałam piękne lśniące włosy ,cudne paznokcie i wogóle wszyscy mi mówili ,że pięknie wyglądam i ciąża mi służy i napewno będzie chłopiec tylko gin się upierał ,że na 99 %dziewczynka no i urodziłam dziewuszke-hi hi ;D nieraz jednak te przesądy zmylają ,ale w większości się sprawdzają-przynajmniej tak słyszałam.Lilith cieszę się ,że pięknie wyglądasz i ciąża Ci służy i aby tak dalej i oczywiście życzę Ci z całego serduszka tych bliżniaków ,które Ci się marzą ;D
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LILITH maz przpeorsil nawet przyslal mi zajebista animacje jak bylam w skzole przperaszal co kawalek ale ja mu nie wybaczylam narazie nie umiem
ojej ale smutno..a czemu?? moze powinniscie pogadac ze juz czas by zrozumial twoje ciazowe hormony i sie hamowal...
A co to znaczy jak mi sie ciagle chce miesa?? takiego mniam!!i bigosu i barszczyku?? a dzis mam apetyt nie ziemski i nie wygladam jak na 2 miesiac ale na conajmniej 4!!
A co to znaczy jak mi sie ciagle chce miesa?? takiego mniam!!i bigosu i barszczyku?? a dzis mam apetyt nie ziemski i nie wygladam jak na 2 miesiac ale na conajmniej 4!!
reklama