reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

I@onka ja tez mam problem z jajnikam itorbielami ( cystami).i jak widzisz juz jedno dziecko mam.Teraz staram sie o drugie.A kiedys moj lekarz mi powiedzial ze na torbiele najlepsza jest ciaza.Fakt ze moze nie jest tak latwo zajsc ale trzeba probiowac i niczym sie nie przejmowac.

reklama
Ja nie wiem  o co chodzi z tymi jajnikami. Ja też się staram trzeci miesiąc i na razie nic więc głowa go góry. Może jakieś cysty na jajnikach? Ale to on powinien ci powiedzieć co masz z tym zrobić jaki e  leki brać czy może wyciąć? Nie mam pojęcia  jak Ci pomóc i co doradzić. A poszukaj w necie może coś bedzie o tych jajnikach

Ja myślałam ze o problemie ewentualnej niepłodnosci to moze po roku staran trzeba sie martwic a on od razy mąz do badania ja badania... te jajniki to tylko powiedział ze są i to moze byc prooblem z zajciem w ciązę juz sama nei wiem

I@nka!!! nie martw sie!!! jesli to dobry lekarz napewno pomoze ci zajsc w ciaze ...ja zabardzo niewiem co to z tymi jajnikami...tzn troszke wiem ale nie do konca...:( a czy ten lekarz jest sprawdzony??? to twoj zaufany?? moze powinnas zasiegnac rady innego? najwazniejsze bys nietracila nadzieji!!!!!:)

Własnie nadzieje to ja trace. Do tego lekarza chodziłam przez lata był ok i pod reką. Jak postanowilismy sie starac to poszłam do innego sprawdzonego i wogóle suuuupera poza tym on pracuje w szpitalu. Ale on nie jest tak pod ręka wiec z brzuszkiem pobiegłam do tego pierwszego. I chyba myśle ze pojade do tego u którego zaplanowałam poród...Boze o ile ja wogóle urodze

idz do tego 2!!! zawsze powinno sie zasiegnac rady drugiego lekarza w razie jakis niedomowien!!!!:) napewno nic tym nie stracisz!!!tylko zyskasz!!

reklama
I@nka!!! zobaczysz ze bedzie dobrze!! wiele z nas ma problemy wspieramy sie a po czasie sie udaje!!trzeba byc cierpliwym i wierzyc!!!a wtedy mozna nawet gory przenosic!!:)

Do góry