reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
AXXA a dziekuje za troske dzidzia codzienie rano na dzien dobry daje o sobie znac.Ma sie dobrze a jej domeczek ciagle rosnie
MAGDALENKI ,LILITH oj mamy ta cierpliwosc ale jak czasem trudno przetulmaczyc dzis mi babcia powiedziala ze cala nadzieje ma we MNIE.,znowu ja nakarmilam i dzisaj fajnie sie z nia rozmawialo.Jutro moj maz ma jej pokoj pomalowac bo jak sie jeden z synalkow zabiera tak predzej farba wyschnie zanim on to zrobi
MAGDALENKI ,LILITH oj mamy ta cierpliwosc ale jak czasem trudno przetulmaczyc dzis mi babcia powiedziala ze cala nadzieje ma we MNIE.,znowu ja nakarmilam i dzisaj fajnie sie z nia rozmawialo.Jutro moj maz ma jej pokoj pomalowac bo jak sie jeden z synalkow zabiera tak predzej farba wyschnie zanim on to zrobi
m.a.l.i.n.k.a dobrze że babcia może liczyc chociaz na Was... i najważniejsze że babcia je... a i nie karmcie jej witaminami(tabletkami) bo one szkodza w tym wieku... możecie jej kupić dobel herc(nie pamiętam jak się to pisze) super stawia na nogi to znaczy dodaje sił...
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
dizekuje dziewcyzny
AXXA dizeki za naszwe nie pchamy w nia sztucznych witamin.Jedynie tylko te prawdziwe z drzwka owocki
AXXA dizeki za naszwe nie pchamy w nia sztucznych witamin.Jedynie tylko te prawdziwe z drzwka owocki
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Halo dziewczyny jestescie tam???? Mam takiego doła ze juz nic mi sie nie chce. Poszłam do gina z moim bolącym brzuszkiem no i tak jak przypuszczałam przeziębiłam sie i mam stan zapałny (stąd to sikanie) ale zrobił mi usg i mam policystyczne jajniki. Kazał sie męzowi przebadac potem ja mam kilka razy chodzic w cyklu do niego, potem jeszcze cos. Boże tyle mi naopowiadał ze już czuje sie jak bym była niepłodna. jestem załamana a nawet nie moge sie mezowi wyrzalic bo jest w delegacji. O rany smutno mi starsznie
reklama