reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
m.a.l.i.n.k.a bardzo się cieszę że twoja babcia już w domku... a że próbuje cos robić to oznacza że się lepiej czuje....
a jak tam Twoja dzidzia?

AXXA a dziekuje za troske dzidzia codzienie rano na dzien dobry daje o sobie znac.Ma sie dobrze a jej domeczek ciagle rosnie

MAGDALENKI ,LILITH oj mamy ta cierpliwosc ale jak czasem trudno przetulmaczyc dzis mi babcia powiedziala ze cala nadzieje ma we MNIE.,znowu ja nakarmilam i dzisaj fajnie sie z nia rozmawialo.Jutro moj maz ma jej pokoj pomalowac bo jak sie jeden z synalkow zabiera tak predzej farba wyschnie zanim on to zrobi

m.a.l.i.n.k.a   dobrze że babcia może liczyc chociaz na Was... i najważniejsze że babcia je... a i nie karmcie jej witaminami(tabletkami) bo one szkodza w tym wieku... możecie jej kupić dobel herc(nie pamiętam jak się to pisze) super stawia na nogi to znaczy dodaje sił...

Halo dziewczyny jestescie tam???? Mam takiego doła ze juz nic mi sie nie chce. Poszłam do gina z moim bolącym brzuszkiem no i tak jak przypuszczałam przeziębiłam sie i mam stan zapałny (stąd to sikanie) ale zrobił mi usg i mam policystyczne jajniki. Kazał sie męzowi przebadac potem ja mam kilka razy chodzic w cyklu do niego, potem jeszcze cos. Boże tyle mi naopowiadał ze już czuje sie jak bym była niepłodna. jestem załamana a nawet nie moge sie mezowi wyrzalic bo jest w delegacji. O rany smutno mi starsznie :(

Dzieki Mazurek za pocieszenie, dopiero jakies 3 miesiace a on mi tak naopowiadał ze mam dośc..
a wogole wiecie o co chodzi z tymi policystycznymi jajnikami?

reklama
tak bardzo jest mi smutno. Juz nie wiem czy mamy sie dalej starac czy po tych wszytkich badaniach ale to z dwa miesiace potrwa....

Do góry