reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
IN@A ten twoj gin to jakis nei normalny sorki za wyrazenie ale kazdy zaprzeproszeniem glupi wie ze o nieplodnosci mozna myslec dopiero od 1 roku do 2 lat bez skutecznych staran zmien gina bo ten to jakis konowal
m.a.l.i.n.k.a
LILITH dzieki za poprrcie ja powinam zebrac pranie tez za godiznke wybieram sie do meza ale ciezko mi idzie
m.a.l.i.n.k.a
I@NKA trzymam kciuki wpiszw wyszukiwarke nazwe i powino ci cos znalesc na temat ych jajnikow
I@nka glowa do góry! wiem że może latwo mówić...ale sama też mam problemy od zawsze (mialam badane jajniki ale to jednak u mnie hormony szaleja) i też się przejmuję i Cie rozumiem. Ale spróbuj popatrzeć tez na to z innej strony - pomimo że lekarz byl slownie niedelikatny i może troche zbyt obcesowo Ci to wszystko przedstawil, to dobre może być to że chce żebyście od razu się przebadali. W końcu nie powiedzial o nieplodnosci (to tez nie jest to samo co bezplodnosc - nieplodnosc jest czasowa) ale wydaje mi sie że woli dmuchać na zimne. to chyba i tak lepsze niż tacy lekarze co przez lata leczą cie roznymi prochami (cos o tym wiem) bez robienia porzadnych badan. Tak nie musicie "walczyc" przez rok i dopiero wtedy robic badan tylko od razu bedziecie wiedziec co i jak...
reklama