reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Mma nadzieje....chociaz ona taka ulotna, dlaczego akurat dzis mój kochany musiał wyjechac

reklama
IN@A ten twoj gin to jakis nei normalny sorki za wyrazenie ale kazdy zaprzeproszeniem glupi wie ze o nieplodnosci mozna myslec dopiero od 1 roku do 2 lat bez skutecznych staran zmien gina bo ten to jakis konowal

no pewnie tak chociaz on nie powiedział ze jestem niepłodna ale te jajniki mam jakie mam i to moze byc problem. Ale i tak jestem pezrażona...pójde do tego drugiego zobaczymy co mi powie.

I@nka glowa do góry! wiem że może latwo mówić...ale sama też mam problemy od zawsze (mialam badane jajniki ale to jednak u mnie hormony szaleja) i też się przejmuję i Cie rozumiem. Ale spróbuj popatrzeć tez na to z innej strony - pomimo że lekarz byl slownie niedelikatny i może troche zbyt obcesowo Ci to wszystko przedstawil, to dobre może być to że chce żebyście od razu się przebadali. W końcu nie powiedzial o nieplodnosci (to tez nie jest to samo co bezplodnosc - nieplodnosc jest czasowa) ale wydaje mi sie że woli dmuchać na zimne. to chyba i tak lepsze niż tacy lekarze co przez lata leczą cie roznymi prochami (cos o tym wiem) bez robienia porzadnych badan. Tak nie musicie "walczyc" przez rok i dopiero wtedy robic badan tylko od razu bedziecie wiedziec co i jak...

reklama
I@nka ....baśka   ma rację.... często będac u lekarza niedokładnie go słuchamy... i mylimy niepłodnośc z bezpłodnością (mówię to z własnego doświadczenia)
więc głowa do góry...będzie dobrze...

Do góry